İşte Aykut Kocaman'ın yeni lideri!

Güncelleme Tarihi:

İşte Aykut Kocamanın yeni lideri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 21:24

Yeni sezonda yıldızlarına yeniden özgüvenlerini kazandırmaya çalışacak olan Aykut Kocaman, bekleneni veremeyen Robin Van Persie’yi takımın önemli bir parçası haline getirecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman ilk iş olarak oyunculara özgüvenlerini yeniden kazandırmaya çalışacak. Futbolda fizik, kondisyon ve taktik kadar özgüvenin de önemli olduğunu düşünen Kocaman bu nedenle oyuncuların özgüvenini arttırıcı çalışmalar yapmayı planlıyor. Bu bağlamda, tecrübeli teknik adamın Robin van Persie ile ilgili “Harika bir oyuncu ama verimliliği tartışılabilir” şeklindeki sözleri de tesadüf değil. FENERBAHÇE’deki durum hakkında, kendisine gelen raporlar sayesinde bilgi sahibi olan Kocaman, Van Persie’den üst düzey verim alabileceğini düşünüyor.

ÖZGÜVEN AŞILAYACAK
Van Persie geldiğinden bu yana Hollandalı yıldızdan ne saha içinde ne de saha dışında yeterli derecede faydalanamadıklarını düşünen Kocaman, bu oyuncunun hem liderlik özelliğinden hem saha içinde hem de saha dışında faydalanacak. Hollandalı oyuncunun Samandıra’da yeterli derecede kullanılmamasının doğru olmadığını düşünen tecrübeli teknik adam, bu oyuncuyu saha dışında da takımın önemli bir parçası haline getirecek. Kocaman, diğer oyunculara da bu özgüveni aşılayıp takımını yeniden psikolojik anlamda güçlendirecek.

Haberin Devamı

İşte Aykut Kocamanın yeni lideri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!