İngiliz basını Manchester United'ı yerden yere vurdu! 30 yıl önceki cehennem, bu kez Old Trafford’da yaşandı

Güncelleme Tarihi:

İngiliz basını Manchester Unitedı yerden yere vurdu 30 yıl önceki cehennem, bu kez Old Trafford’da yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2023 07:00

G.Saray’ın M.United’ı İngiltere’de devirmesi ada basında manşetlere taşındı. G.Saray. Avrupa’da bir İngiliz takımını ilk kez deplasmanda yendi. Ada ekipleriyle daha önce iç ve dış sahada 10’ar, tarafsız sahada da 1 kez olmak üzere 21 defa karşılaşan G.Saray 3 galibiyet, 8 beraberlik, 10 yenilgi yaşadı.

Haberin Devamı

G.Saray’ın 2 kez geriye düştüğü maçta Manchester United’ı deplasmanda yenmesi İngiliz basınında geniş yankı uyandırdı. Sarı kırmızılılar tarihinde ilk kez bir İngiliz ekibini Ada’da mağlup etmeyi başarırken Kırmızı Şeytanlar ülke basını tarafından ağır bir şekilde eleştirildi. İşte Galatasaray’ın galibiyetinin İngiltere’deki yansımaları:

· THE SUN: “Rasmus Hojlund’un dublesine rağmen Andre Onana’nın korkunç gösterisi sonrası Şampiyonlar Ligi umutları pamuk ipliğine bağlı”

İngiliz basını Manchester Unitedı yerden yere vurdu 30 yıl önceki cehennem, bu kez Old Trafford’da yaşandı

GALATASARAY 2 KEZ GERİDEN GELİP MANCHESTER UNİTED’I ŞOKE ETTİ

· INDEPENDENT: “30 yıl önce Manchester United, Galatasaray’la oynayacağı zaman ‘Cehenneme hoş geldiniz’ pankartlarıyla karşılanmıştı. 30 yıl sonra ManU o bahsedilen cehennemi yaşadı, ancak İstanbul’da değil Manchester’da.”

Haberin Devamı

· THE GUARDIAN: “Casemiro’nun kırmızı kartı ve Galatasaray’ın galibiyeti sonrası Manchester United’ın ızdırabı sürüyor. Manchester United’ın 1993’teki meşhur Galatasaray karşılaşması yeni boyut kazandı.”

· BBC SPORT: “Galatasaray iki kez geriden gelip, Manchester United’ı şoke etti.”

ERİK TEN HAG’IN TAKIMI İÇİN ŞOK ŞAMPİYONLAR LİGİ YENİLGİSİ

· MİRROR: “Kırmızı Şeytanlar çöküşte... Bir kez daha! Manchester United, korkunç Galatasaray yenilgisinde kendi yıkımının kahramanı olurken küçük düşürücü yenilgide bir başka Onana hatası yüzünden Casemiro kırmızı kartla oyundan atıldı”

· DAILY MAIL: “Bir adım ileri, iki adım geri. Ne yazık ki bu, Manchester United’ın sezonunun hikayesi oldu ve Old Trafford’da kabus devam etti.”

· DAILY EXPRESS: “Galatasaray, Old Trafford’da ilk kez kazanmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nden küçük düşürücü bir çıkış ile karşı karşıya olan United’ın son 4 maçını kazanması gerekiyor.”

· SKY SPORTS: “Erik Ten Hag’ın takımı için şok Şampiyonlar Ligi yenilgisi.”

KAOTİK G.SARAY YENİLGİSİ SONRASI MANCHESTER UNİTED DİBE VURDU

· DAILY STAR: “Onana’nın hatası sonrası Casemiro oyundan atıldı, kaotik yenilgi sonrası M.United dibe vurdu.”

Haberin Devamı

· CAUGHT OFFSIDE: “Ekibin soytarısı Andre Onana’nın başı çektiği Manchester United bu sezon acınacak durumda!”

· FOOTBALL365: “İcardi ve Zaha’nın ağları sarstığı maçta 10 kişilik Kırmızı Şeytanlar 5 gollü muazzam maçta ağır bir yenilgi aldı.”

İRLANDA

· iRiSH INDEPENDENT: M.United, G.Saray karşısında aldığı hatalarla dolu ve ağızları açık bırakan 3-2’lik yenilgiyle kötü başladığı sezonu daha kötü sürdürdü.

· THE iRiSH TiMES: “Cehenneme hoşgeldiniz! Old Trafford’da Türk ekibine yenilen Manchester United’ın ızdırabı devam etti.

GALATASARAY ARTIK GRUBUN FAVORiLERiNDEN BiRi

· Ünlü Alman gazetesi Bild, Manchester United’ın Bayern Münih karşısında gösterdiği direnci zaman zaman Galatasaray karşısında da sergilediğini ancak yenilmekten kurtulamadığını yazdı. Bayern Münih’in her iki maçta da beklentilerin altında kalmasına rağmen kazanmasının sevindirici olduğunu belirten gazete Galatasaray’ın grubun favori ekiplerinden biri haline geldiğini yazdı.

Haberin Devamı

· KİCKER ise Galatasaray’ın iki kez geriye düşmesine rağmen harika bir reaksiyon verdiğinin altını çizerken İcardi’in kaçırdığı penaltıya rağmen oyunda kalarak galibiyet golüne atmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

BAKMADAN GEÇME!