İnegölspor’da şike depremi! İki kaleci şike iddiasıyla kulüpten uzaklaştırıldı

Güncelleme Tarihi:

İnegölspor’da şike depremi İki kaleci şike iddiasıyla kulüpten uzaklaştırıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2022 07:00

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden bordo beyazlı kulüpte şok gelişme.

Haberin Devamı

Kaleciler Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen şike iddiasıyla kulüpten uzaklaştırıldı ve savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in geçtiğimiz pazar günü oynanan Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi takım arkadaşları Ersel Aslıyüksek’e, İnegölspor aleyhine şike yapması için teklifte bulundukları ileri sürüldü. Bordo beyazlı kulübün yönetimi, “İki futbolcuyla yollarımız ayrılmış olup ve İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur” açıklamasını yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor şike iddialarıyla sarsıldı... Bordo beyazlı yönetim, takımın iki kalecisi Sercan Çobanoğlu ile Emre Selen’i, Tarsus İdman Yurdu ile oynanan ve 1-1 biten son maçta takım arkadaşları Ersel Aslıyüksek’e şike teklifinde bulundukları iddiasıyla sözleşmelerini feshedip savcılığa suç duyurusunda bulundu. İnegölspor Kulübü Başkanı Kani Ademoğlu ve yönetim kurulu, Ersel Aslıyüksek’in ifadeleri sonucu ortaya çıkan şike iddiasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

BAZILARI HAKSIZ KAZANÇ PEŞİNDE

Futbol artık sadece futbol olmaktan çıkmış ve bazı illegal yapıların, kişilerin haksız kazanç kapısı olmuştur. Maalesef Tarsus İdman Yurdu maçından önce ortaya atılan bir durum bizi derinden üzmüştür. Kalecilerimiz Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in şikeye karıştığı, bazı maçlarımızda İnegölspor aleyhine şike yaptıkları iddia edilmiş olup bu bilgi kulübümüze ulaşmıştır. Bu olay sebebiyle her iki futbolcuyla derhal yollarımız ayrılmış ve İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.”

EMRE YEDEK, SERCAN KADRODA YOK

18 Aralık Pazar günü Tarsus’ta oynanan ve 1-1 sona eren Tarsus İdman Yurdu maçında Ersel Aslıyüksek’e şike teklifinde bulundukları iddia edilen kalecilerden Emre Selen yedekler arasında bulunurken, Sercan Çobanoğlu kadroda yer almadı. İnegölspor, sezonun ilk yarısını 18 maçta 15 puanla küme düşme hattında tamamladı. Tarsus İdman Yurdu ise 20 puanla 14. sırada. Suçlamalara hedef olan Sercan bu sezon 10 lig maçında kaleyi korurken, 17 gol yedi. Emre ise ligde 7, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 karşılaşmada oynadı ve kalesinde 14 gol gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!