İlker Başbuğ: Hepimiz Fenerbahçe yönetiminin sonuna kadar yönetimin arkasındayız

Güncelleme Tarihi:

İlker Başbuğ: Hepimiz Fenerbahçe yönetiminin sonuna kadar yönetimin arkasındayız
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 01:08

Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan İlker Başbuğ, “Nasıl FETÖ kumpasında başarılı bir sınav verdiysek, şimdi bizi ikinci bir sınav bekliyor” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, toplantıda yaptığı konuşmada çarpıcı ifadeler kullandı,

İlker Başbuğ, “3 Temmuz 2011’de Fenerbahçe Kulübü, FETÖ kumpasıyla karşı karşıya kaldı. Ondan sonra bir yığın kumpas yaşadık. O kumpaslar sürecinde ayakta tek bir kurum kaldı, o da Fenerbahçe. Nasıl FETÖ kumpasında başarılı bir sınav verdiysek, şimdi bizi ikinci sınav bekliyor. Hepimiz sonuna kadar yönetimin arkasındayız.” dedi.

OKAN: RAHMi KOÇ, OĞLUNUN BIRAKMASINI iSTiYOR

Bekir Okan, Ali Koç’un babası Rahmi Koç’la geçtiğimiz günlerde Miami’de yaptığı görüşmeyi anlatarak, “Rahmi Koç bana ‘Ali Koç’un başkanlığa devam etmesi, iş olarak bize zarar veriyor. Bırakmasını istiyoruz’ dedi. Ailesi de bunu istiyor. Biz bu fikre karşıyız. Ali Koç ile devam etmeliyiz” dedi. Namık Kemal Aydın ise TFF’nin 7 Nisan’daki Süper Kupa maçını ertelememesine tepki göstererek, “Bu Süper Kupa kirlenmiştir. Bu maçı oynamayın sayın başkan!” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!