Iker Casillas ortalığı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Iker Casillas ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2022 07:00

Efsane İspanyol kaleci dün yaptığı paylaşımla tüm dünyada gündem oldu. Iker Casillas eşcinsel olduğunu yazarken Puyol da “Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi” paylaşımı yaptı. AS gazetesinin ironi yaptığını yazdığı Casillas daha sonra paylaşımı kaldırıp özür diledi.

Haberin Devamı

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid’in eski kalecisi Iker Casillas dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda gündemin zirvesine çıktı. Casillas twitter hesabından “Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim” şeklinde bir paylaşım yapmış, Barcelona’nın eski kaptanlarından Carles Puyol da bu mesaja “Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker” şeklinde cevap vermişti. Bu paylaşımlar kısa sürede tüm dünyada gündem oldu.

İspanyol AS Gazetesi İspanyol kalecinin son dönemde hakkında çıkan magazin haberlerine tepki göstermek amacıyla ironi yaptığını yazdı.

HESAP HACKLENDi AÇIKLAMASI

Paylaşımı yaptıktan yaklaşık bir saat sonra Tweet’i silen Iker Casillas, ardından da hesabının hacklendiğini öne sürerek “Hesabım saldırıya uğradı. Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden ve özellikle de LGBT topluluğundan özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ANINDA 3 MiLYON TAKiPÇi KAYBETTi

Yaptığı ilk paylaşım sonrası Real Madrid eski kalecisini takipten çıkarırken Casillas twitter’da yaklaşık 3 milyon takipçi kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!