Günün En Çok Oynanan Maçları (17 Aralık 2023)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (17 Aralık 2023)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2023 11:40

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!

Haberin Devamı

İlandır

Arsenal – Brighton: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Arsenal – Brighton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u karşılaşmada Arsenal’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: 2.5 Üst

Arsenal iç sahada 2022 ve 23’te oynadığı son 3 Brighton maçını kaybetti. Bu nedenle ekstra motive olacaklardır. Konuk ekip Avrupa’da Marsilya engelini de kayıpsız geçmeyi başardı ve grubunu lider bitirdi. Brighton moralli ancak sakatlıklar ve Avrupa maçları nedeniyle bu sezon zorlanıyor. Son Avrupa dönüşü Chelsea deplasmanında rakip 10 kişi kalmasına rağmen kaybettiler. Bu maçta karşılıklı goller bekliyorum iki ekipten de. Martinelli bu maçta oynayabilecek duruma geldi. Elneny ise bu maçı kaçırabilir ancak uzun vadeli bir sorunu yok onun da. Brighton’ın bu sezonki 16 lig maçında 61 gol izledik. 4 gole yakın bir ortalama. Brighton ligde 32 maçtır gol atıyor. Arsenal maçın favorisi ancak rakip Brighton olunca benim tercihim 2.5 gol üstü oynamak.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (17 Aralık 2023)

AC Milan – Monza: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından AC Milan – Monza mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %62’si karşılaşmada AC Milan’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Milan, ligde son dakika golüyle Atalanta’ya mağlup olduktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Newcastle’ı yense de gruptan çıkmak için yeterli olmadı, Avrupa Ligi’nde yollarına devam edecekler. Şimdi gözler yeniden lige çevrildi. İlk 2’yi aralarında farkın açılmaması adına önemli bir maç. Leao da 11’e geri dönüyor. Monza ise evinde Genoa’yı yenerek Juventus yenilgisini telafi etti. Avrupa hedefleri doğrultusunda her puan oldukça değerli. Ancak Milan deplasmanında işlerini zor görüyorum. Inter, Roma, Atalanta gibi ligin iyi takımlarına deplasmanda kaybetmişlerdi. Eksikleri dönen Milan karşısında da kaybedeceklerini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (17 Aralık 2023)

B. Leverkusen – Eintracht Frankfurt: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından B. Leverkusen – Eintracht Frankfurt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’si karşılaşmada B. Leverkusen’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Uefa Avrupa Liginde muhteşem bir performansla rekor kıran Bayer Leverkusen grupta oynadıkları bütün maçlarını kazanarak adını üst tura yazdırdı. Ligde liderlik koltuğunda bulunan ev sahibi ekip son 2 haftada güçlü yakın takipçileriyle sahadan 1-1 eşitliklerle ayrılmasına rağmen yakın takipçisi Bayern Münih'le 4 puanlık farkı koruyorlar. Takıma baktığımızda çıktığı 20 maçta 14 Gol atarak çok etkili olan forvet Boniface bu karşılaşmada yine en önemli kozu olarak sahaya çıkıyor. E. Frankfurt ise geçen hafta evinde konuk ettikleri güçlü rakibi Bayern Münih karşısında muhteşem bir futbolla mücadeleyi 5-1 kazanıp haftanın sürprizini yaptı. Ligde 3 maç sonra galibiyet hasretine son veren konuk ekip daha önce Konferans Ligi grubunda ilk 2'de bitirmeyi garantilemişlerdi. Hafta arası konuk olduğu hedefsiz rakibi Aberdeen karşısında yedek ağırlıklı kadrosuyla çıktığı maçı 2-0 kaybederek büyük mücadeleyi düşündüler. Mutlaka ligde üst sıralar hedefinden kopmamak adına yenilgi yüzü görmeyen rakibine karşı baskılı bir futbol ortaya koymalarını bekliyorum. Hücum yönü yüksek iki ekip kazanabilmek adına tempolu bir performans sergileyip karşılıklı goller üreteceklerdir.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (17 Aralık 2023)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!