Güneş istedi, Kagawa 5 saatte Kartal oldu

Güncelleme Tarihi:

Güneş istedi, Kagawa 5 saatte Kartal oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2019 08:30

Ümraniye’de çarşamba günü Şenol Güneş, gazetecilerle sohbetinde “Transfer istemiyorum” dedi. Bunun üzerine Orman, “Çalışmaları durdurun” talimatı verdi. Oysa aynı saatlerde transfer komitesi, Kagawa’nın işini bitirmek üzereydi. Yoğun telefon trafiğinde Güneş de ikna olunca, Japon yıldıza imza attırıldı. Böylece Güneş’in sözlerinden 5 saat sonra Kagawa, Kartal oldu

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki gün gazetecilerle Ümraniye’de gerçekleştirdiği buluşmada “Bu saatten sonra yapılacak bir transferin çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Yönetime transfer istemiyorum dedim” demesinin üzerinden 5 saat geçtikten sonra siyah beyazlı yönetim Kagawa ile anlaştı. Yönetim, çarşamba gecesi oyuncuyla anlaştıktan sonra Güneş’in de olurunu alınmasının ardından imzayı attırdı.

BAŞKANDAN TALİMAT GİTTİ

Ancak bu devre arasının en çok ses getiren imzasından önce, ilginç gelişmeler yaşandı. Başkan Fikret Orman, Güneş’in “Transfer istemiyorum” sözlerinden sonra transfer komitesi başkanı Umut

Güner ve üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na “Madem hoca istemiyor, çalışmaları durdurun” talimatı verdi. Oysa transfer komitesi 1 haftadır çalıştıkları Kagawa’yı imza aşamasına getirmişti.

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Güner ve Yazıcoğlu, yönetici Hüseyin Yücel’i de aralarına katarak bir kriz masası oluşturdu. Yoğun bir telefon trafiği başladı. Güneş’e “Hocam Kagawa hakkında ne düşünüyorsun?” diye soruldu. Güneş de “Çok iyi bir oyuncu” dedi. Bunun üzerine Japon futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandığı bilgisi verildi. Güneş de alınmasına onay verdi. Böylece sezon sonuna kadar 1 milyon Euro alacak olan Kagawa’ya imza attırıldı. Bedelsiz ve satın alınma opsiyonuyla kiralanan oyuncu için bonservisi alınırsa 2 milyon Euro ödenecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!