Gazeteciler bunu beklemiyordu... Fatih Terim'in Yunanca sloganı, ülke gündemine oturdu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 12:49

Yunanistan Süper Ligi 16. hafta maçında Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, evinde PAS Giannina'yı 2-0 mağlup etti. İlk maçından galibiyetle ayrılan deneyimli teknik adamın karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Yunanca konuşması ve sözleri, gazetecileri şaşırttı. Terim'in bu hamlesi ve ilk maçında aldığı galibiyet, Yunan basınında da manşetleri süsledi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yunanistan Süper Ligi 16. hafta maçında Panathinaikos ile PAS Giannina karşı karşıya gelmişti. Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda oynanan maçı Panathinaikos 2-0 kazanmıştı. Fatih Terim yönetiminde ilk maçını kazanan Panathinaikos'un oynadığı futbol dikkat çekerken, müsabaka sonrasında yaşananlar da ülkenin gündemine oturdu.

YUNANCA SLOGAN ATTI

Gazeteciler bunu beklemiyordu... Fatih Terimin Yunanca sloganı, ülke gündemine oturdu

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, taraftar desteğine dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam, toplantıyı taraftarların sloganı olan 'Kapı 13 için' sözlerini Yunanca söyleyerek sonlandırdı.

Fatih Terim'in bu hamlesinin ardından basın toplantısında bulunan gazeteciler şaşırdı ve neşeli görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Öte yandan 'Yeşiller'in Fatih Terim yönetiminde aldığı ilk galibiyet, Yunan basınında övgüyle karşılandı ve manşetleri süsledi.

Gazeteciler bunu beklemiyordu... Fatih Terimin Yunanca sloganı, ülke gündemine oturdu

İşte Fatih Terim ve Panathinaikos için yazılanlar;

"HIZLI OYUN VE AGRESİF SAVUNMA"

Kathimerini: "Olympiakos'un yenilgisinin ardından gözlerini fal taşı gibi açan Panathinaikos, kolay bir galibiyetle 2024'e başlangıç yaptı. Panathinaikos, Fatih Terim'in en özel maçında hızlı oyun ve agresif savunmasıyla rakibini 2-0 mağlup etti. Sürpiz bir sonuç yaşanmadı."

"TERİM İÇİN İDEAL BAŞLANGIÇ"

Ta Nea: "Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim için ideal bir başlangıç: Goller, Ionnadis ve Vilhena'dan geldi! Fatih Terim, Pana kulübesindeki ilk maçında PAS Giannina'yı 2-0 mağlup etti. 2024'e Fatih Terim döneminde giren Panathinaikos, her iki yarıda da bir gol attı ve sahadan galip ayrıldı."

"FATİH TERİM'İN İLK MAÇINDA ÜÇLÜK"

EFSYN: "Fatih Terim'in ilk maçında Panathinaikos'a 'üçlük!' Panathinaikos, PAS Giannina karşısında zorluk yaşamadı ve Fatih Terim, yedek kulübesindeki ilk maçını 'üçlük' basketle birleştirdi."

Haberin Devamı

"TERİM'DEN ÇOK İYİ PERFORMANS"

ERT: "Fatih Terim'in 'Yeni Panathinaikos'u kazandı: 2-0! Türk çalıştırıcı, ilk maçında PAS Giannina'yı 2-0 yenerek çok iyi bir performans sergiledi."

"BASİT, HIZLI, BASKILI VE ETKİLİ"

Eleftheria: "Panathinaikos için kolay sınav! Basit, hızlı, baskılı ve etkili bir oyun sergileyen 'Yeşiller', PAS Giannina'ya karşı hiçbir zorluk yaşamadı ve Fatih Terim, ilk maçında 3 puana ulaştı."

"TERİM DAMGASINI VURDU"

Sportime: "Fatih Terim, maça damgasını vurdu! Panathinaikos'un PAS Giannina'ya karşı ihtiyaç duyduğu kişi oydu ve görevini yaptı."

"DOMİNANT OYUN VE GALİBİYET"

SporFM: "Terim önderliğinde dominant oyun ve galibiyet! 'Yeşiller', Türk teknik adamın ilk maçında PAS Giannina'yı 2-0 mağlup etti."

Haberin Devamı

"KOLAY GALİBİYET"

Filathlos: "Terim'in ilk maçında Panathinaikos'un kolay galibiyeti ve iyi futbol!"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!