Carlo Ancelotti'nin Arda Güler kararı İspanyolları da şaşırttı! 86. dakikada dikkat çeken o görüntü...

Güncelleme Tarihi:

Carlo Ancelottinin Arda Güler kararı İspanyolları da şaşırttı 86. dakikada dikkat çeken o görüntü...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2024 08:12

Futbolseverler Arda Güler'in ilk kez sahne alması beklenen Real Madrid - Mallorca maçında bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Carlo Ancelotti, maçın ardından Arda Güler'le ilgili konuşurken, genç yıldızın ilk defa sahaya çıkacağı maçı da açıkladı. Öte yandan maçın son dakikalarında Arda Güler'in oyuna alınmayacağının kesinleştiği anın görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İspanya La Liga 19. hafta maçında Real Madrid ile Mallorca karşı karşıya geldi. Bernabeu'da oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Bernabeu'da oynanan mücadelede Real Madrid, oyunun başından bu yana üstün bir futbol sergilerken, beklenen gol maçın son bölümünde geldi. 

Bu sonucun ardından puanını 48'e yükselten Real Madrid, liderliğini sürdürdü. Mallorca ise 18 puanda kaldı.

MAÇIN SENARYOSU İSTEDİĞİ GİBİ GİTMEDİ

Karşılaşma öncesi Carlo Ancelotti, Arda Güler için "Verebilirsem, ona süre vereceğim. Eğer veremezsem de bu bir sonraki maçta olacak" ifadelerini kullanmıştı. Ancak maçın senaryosu İtalyan teknik adamın kafasında kurguladığı gibi gitmedi. Uzun süre gol gelmeyince İtalyan teknik adam, tercihini daha hazır oyunculardan yana kullandı.

Önce 60'ta Brahim Diaz, ardından Joselu oyuna dahil olurken, Ancelotti; son iki değişiklik tercihini Ceballos ve Vazquez'den yana kullandı.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARININ BÜYÜK BÖLÜMÜNDE OYUNA GİRMEK İÇİN ISINDI

Real Madrid'de uzun süreli sakatlığını atlatan ve maç kadrosuna dahil edilen Arda Güler, beklediği şansı bu maçta da bulamadı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan milli futbolcumuz, ikinci yarının büyük bölümünde ısınmasına rağmen Ancelotti tarafından sahaya sürülmedi.

OYUNA GİRMEYECEĞİNİ ANLADI, KULÜBEYE YÖNELDİ

Ancelotti'nin 86'da son iki değişikliğini kullanmasıyla beraber Arda, direkt olarak yedek kulübesine yöneldi ve oyuna giren arkadaşlarıyla tokalaştı.

Arda'nın üzgün görüntüsü görüntülere yansıdı ama Carlo Ancelotti, oyuncusunun gönlünü maç sonu basın toplantısında aldı.

Carlo Ancelottinin Arda Güler kararı İspanyolları da şaşırttı 86. dakikada dikkat çeken o görüntü...

ANCELOTTI: ARDA YAKINDA SÜRE ALACAK

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Mallorca maçı sonrası Arda Güler'le ilgili şunları söyledi:

"Arda iyi durumda, döndüğü için mutluyuz. Yakında süre alacak. Bugün şans bulamayan oyuncularım cumartesi günü Arandina ile oynayacağımız kupa maçında oynayacaklar. Arda Güler daha çok genç, 18 yaşında. Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Döndüğü için o da çok mutlu."

Haberin Devamı

TÜRK VE İSPANYOL TARAFTARLAR ANCELOTTİ'YE KIRGIN

Arda Güler'i izlemek için ekranlarının başına geçen Türk futbolseverler bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Real Madrid'i destekleyen taraftarlar da Arda Güler'i oyuna almaması nedeniyle Ancelotti'ye serzenişte bulundu.

BELLINGHAM İLE SAVUNMANIN AKLINI ALDILAR

Real Madrid'in Mallorca ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alan 18 yaşındaki futbolcu, müsabaka öncesi yapılan son antrenmanda takımın yıldızlarından biri olan Jude Bellingham ile adeta şov yapmıştı.

Taktik idmanında gerçekleştirilen çift kale maçta Bellingham ile aynı takımda olan Arda Güler, kurdukları mini üçgen sonrası meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

Arda Güler ve Jude Bellingham'ın ortaklığı, Real Madrid taraftarları tarafından sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasındaki yerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!