Slimani bitti! Forvet, Soldado ve Ayew'in

Güncelleme Tarihi:

Slimani bitti Forvet, Soldado ve Ayewin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 08:30

Fenerbahçe'de, Konya maçı bardağı taşıran son damla oldu.

Haberin Devamı

Geldiğinden beri bekleneni veremeyen, son Konya maçında da saç baş yolduran Slimani’yi silen Ersun Yanal, Zenit maçında Ayew’i, ligde ise Soldado’yu forvette kullanacak. Geldiğinden beri bekleneni veremeyen, son Konya maçında da saç baş yolduran Slimani’yi silen Ersun Yanal, Zenit maçında Ayew’i, ligde ise Soldado’yu forvette kullanacak.

Islam Slimani, sonunda kredisini tüketti ve takımdaki yerini tamamen kaybetti. Transfer olduğundan bu yana ligde tek 1 gol atabilen, son Konyaspor maçında da kötü futboluna zirve yaptıran, taraftarın da protesto ettiği Slimani, Ersun Yanal tarafından artık düşünülmüyor. Yanal, 1. forvet olarak Soldado’yu belirledi, onun oynamadığı maçlarda forma Ayew’in olacak.

YENİLERDEN MEMNUN

İspanyol oyuncu, UEFA listesinde bulunmadığı için yarınki Zenit maçında Ayew forvet olarak görev yapacak. Konyaspor maçının analizini yapan Yanal, Slimani’nin kötü oyunu nedeniyle puan kaybettiklerini düşünürken, Zajc, Tolgay, Serdar, Sadık ve Moses’in yükselişinden ise çok memnun. Moses’in geldiğinde yüzde 30’larında olduğunu ve artık yüzde 70 ile oynadığını düşünen Yanal, diğer yenilerden yana da hayli umutlu. Öte yandan Zenit maçını İngiliz hakem Michael Oliver’ın yöneteceği açıklandı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Zenit'te moraller yerinde! (VİDEO) 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!