Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'tan Fenerbahçe ve Kerem Aktürkoğlu itirafı

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın eski yöneticisi Abdurrahim Albayraktan Fenerbahçe ve Kerem Aktürkoğlu itirafı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2023 10:34

Galatasaray'ın eski yöneticisi ve eski futbol şube sorumlusu olan Abdurrahim Albayrak, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Görevde oldukları dönemle ilgili konuşan Albayrak, Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski yöneticisi olan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası ilk kez konuştu. Galatasaray'ın bundan önceki 5 şampiyonluğunda futbol şube sorumlusu Abdurrahim Albayrak'tı.

2018-2022 yılları arasında 2. Başkan olarak kulübe hizmette bulunan Albayrak, bu sezon Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim ve teknik heyete dışarıdan destek verdi.

"FENERBAHÇE KEREM AKTÜRKOĞLU'NU İSTEDİ"

"Çok mutluyum. Hatta kendi dönemimde bile bu kadar sevinmemiştim. Fenerbahçe de dahil birçok kulüp o dönem Kerem'i istedi. Erzincan'a yetkili gönderdim. Ben de bizzat memleketim Rize ile akrabalıklarını öğrendiğim ailesiyle temasa geçtim. Damardan girdim (gülerek). Hatta Kerem benim ofisimde imzayı attı. İyi ki onu Galatasaray'a kazandırmışız."

Haberin Devamı

"ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DESTEKLEDİM"

"Sezon boyunca elimden geldiği kadar destek verdim. Hatta arada Dursun Başkan'a 'İşinize karışmıyorum değil mi' diye de sordum. Sağ olsun başkan 'Senin tecrübene ihtiyacımız var"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!