Galatasaray'ı geçen Fenerbahçe finale yükseldi! (Kadın Futbol Süper Ligi'nde finalin adı belli oldu)

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayı geçen Fenerbahçe finale yükseldi (Kadın Futbol Süper Liginde finalin adı belli oldu)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2023 17:16

Kadın Futbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe Petrol Ofisi, 2-0 kazandığı maçın rövanşında Galatasaray Petrol Ofisi ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve adını finale yazdırdı. Finalde Fenerbahçe'nin rakibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Gençlik Spor Kulübü oldu.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray; Gamze Nur, Berna, Jiayue, Denda, İlayda, Emine Ecem, Ebru, Derya, Birgül, Bakarandze, Yağmur ilk 11’iyle başladı. Fenerbahçe’nin ilk 11’i ise Göknur, Busem, Nina, Yaşam, Ecem, Fatma, Cansu Gürel, Coleman, Marcano, Alice ve Kennya’dan oluştu. Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı-lacivertli ekip, henüz 1’inci dakikada Danielle Marcano’nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 56’ncı dakikada Ebru Topçu, penaltıdan attığı gol ile skoru 1-1’e getirdi. 85’inci dakikada Berna Yeniçeri, frikikten attığı gol ile sarı-kırmızılı ekibi 2-1 öne geçirdi. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Fenerbahçe, 90+4’üncü dakikada Coleman’ın attığı gol ile eşitliği yakaladı: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi ve Fenerbahçe, adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN FİNALDEKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ı geçerek finale yükselen Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Gençlik Spor Kulübü, 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda ALG Spor'a 1-0 mağlup olmasına rağmen adını finale yazdıran taraf oldu.

BAKMADAN GEÇME!