Galatasaray'a Malatya'da coşkulu karşılama!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya Malatyada coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 19:38

Süper Lig'in 16. haftasında yarın saat 16.30'da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan lider Galatasaray, özel uçakla Malatya’ya geldi.

Haberin Devamı

Saat 17.20’de Malatya Havaalanı'na inen Galatasaray kafilesini taşıyan özel uçağı sarı-kırmızılı taraftarlar tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı. Malatya deplasmanında liderliği bırakmak istemeyen Aslan, devre arasına kadar puan kaybetmemeyi hedefliyor. Hafta içi hazırlıklarını bu yönde yapan sarı-kırmızılılarda Mariano, Tolga ve Latovlevici kafilede yer almadı.

Malatya’da taraftarının yoğun sevgi gösterileri eşliğinde konaklayacağı otelin yolunu tutan sarı-kırmızılılarda morallerin iyi olduğu gözlendi.

Bu arada Ultraaslan Taraftar Grubu, takım otobüsüyle taraftar arasına polisin güvenlik şeridi çekmesi nedeniyle havaalanı dışına çıkarak bir süre yönetimi protesto etti. Yolu kapatmak isteyen taraftarlar polisin müdahalesiyle bu düşüncesini gerçekleştiremedi.

Haberin Devamı

3 deplasman karşılaşmasında sahadan mağlubiyetle ayrıldı

Galatasaray ligde son 3 deplasman karşılaşmasında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 5-1 ve Beşiktaş'a da 3-0 mağlup oldu. E.Yeni Malatyaspor müsabakası ile deplasmandaki kötü seriyi bitirmek isteyen sarı-kırmızılılar, aynı zamanda devre arasına kadar da puan kaybı yapmamayı hedefliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!