Fransa'nın konuğu İzlanda! iddaa'da en popüler tercih ise...

Güncelleme Tarihi:

Fransanın konuğu İzlanda iddaada en popüler tercih ise...
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 13:35

Türkiye'nin de yer aldığı EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda favori olarak gösterilen Fransa, Stade de France'da İzlanda'yı konuk edecek. Takımlardan son haberlere ve iddaa'daki en popüler tercihlere göz atalım...

Haberin Devamı

FRANSA

- EURO 2016 finalinde kupayı Portekiz’e kaptıran Fransa, geçtiğimiz yaz Rusya’da gerçekleşen Dünya Kupası’nı kaldırarak dikkatleri iyice üzerine çekmişti.

- UEFA Uluslar A Ligi grup maçlarında ise averajla Hollanda’ya geçildikleri için Haziran 2019’da yapılacak dörtlü finale kalamadılar.

- Moldova deplasmanında 4-1 kazanırken adeta antrenman maçı havası verdiler. Giroud, Griezmann ve Mbappe skor üretmeyi başaran isimler oldu. Bu akşam, İzlanda karşısında Martial ile Lucas Digne’nin oynaması beklenmiyor.

İZLANDA

- 2017 yılı sonuna kadar sergiledikleri performansla büyük sempati kazanmışlardı ancak Rusya’daki Dünya Kupası'ndan bugüne, Uluslar Ligi'ndeki grup maçları da dahil olmak üzere (son oynadıkları Andorra maçı hariç) oynadıkları 7 resmi maçta 6 yenilgi, 1 beraberlik ile büyük hayal kırıklığı yaşattılar.

Haberin Devamı

- Grubun ilk maçında, Andorra karşısında rahat bir galibiyet beklenirken, 2-0’da kaldılar.

- Sigurdarson sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek, Andorra karşısında oyundan çıkan kaptan Gunnarsson’un durumu ise maç saati netlik kazanacak.

İSTATİSTİKLER NE DİYOR?

- Fransa son 18 maçında sadece 1 yenilgi aldı. (MS1)

- Fransa, evinde oynadığı son 4 maçın 3’ünü kazandı. (MS1)

- İzlanda, Andorra maçından önceki 15 maçta hiç kazanamamıştı. (MS1)

- Fransa’nın son 6 maçının 4’ü 2.5 Gol Üstü sonuçlandı. (2.5 Gol Üstü) 

MİSLİ.COM ÜYELERİNİN TERCİHİ ÜST!

Misli.com üyeleri bu maçla ilgili %50’ye yakın bir tercihle 1,40 oranlı 2.5 Gol Üstü’ne kuponlarında yer verdi. Bunun yanında iddaa oranı 1,05 olmasına rağmen Fransa galibiyeti de banko kuponlarda bulunmakta... İlk Yarı 1.5 Üstü ile 2,05 orandan ilk devrede en az 2 gol bekleyenlerin fazla olması dikkat çekici!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!