Fikret Orman: Her şeyin üstesinden geleceğiz

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Her şeyin üstesinden geleceğiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 17:53

Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği iftar yemeğinde sporseverler bir araya geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Başkan Fikret Orman "Beşiktaş çok büyük bir camia. Şansız bir sezon geçirmemize rağmen, bir sürü ayak oyunlarına direnmemize rağmen kötü bir sezon geçirdik. Avrupa’da gayet iyi geldik ama ligde sonunu iyi getiremedik. Bu camia hep bir arada olduğu sürece her şeyin üstesinden geleceğiz” dedi. Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde siyah-beyazlı taraftarları buluşturdu.

Katılımın çok yoğun olduğu yemeğe Başkan Fikret Orman ve bazı yöneticilerin yanı sıra eski futbolculardan Ali Eren ve Ali Cansun, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin yanı sıra çok sayıda futbolsever katıldı.

Sunuculuğunu Alaaddin Orhan'ın yaptığı gecede Avcılarlı Beşiktaşlılar iftar sonrası meşaleler ve tezahüratlarla eğlenceli anlar yaşadılar.

Haberin Devamı

ORMAN TAVLA TAKIMINA TRANSFER OLDU

Bu arada Avcılar Beşiktaş Tavla Takımı, iyi tavlacı Başkan Fikret Orman ile 3 yıllık bedelsiz sözleşme imzaladı. Sıkı bir tavla tutkunu olan Fikret Orman "Tavlada iddialıyım. Şampiyonluk için sahaya çıkarım." diyerek takıma güç katacağını söyledi

ALİ KOÇ'A TEBRİK

Başkan Fikret Orman konuşmasının bir bölümünde Fenerbahçe başkanlığına seçilen Ali Koç'u tebrik ederek, önümüzdeki sezon için daha hırslı olduklarını söyledi.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!