Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! Forvet krizi...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeyi bekleyen tehlike Forvet krizi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 13:13

Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maç deplasmanda 27 Temmuz'da saat 20.00'de başlayacak, rövanş ise Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos'ta oynanacak. Bu maç öncesi ise Fenerbahçe'yi bekleyen bir tehlike var. Krizin adı forvet.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maç deplasmanda Strum Graz ile karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi Sarı-Lacivertli ekipte forvet sıkıntısı yaşanıyor.

Fenerbahçe bugün ya da yarın Etoo işini çözmezse Strum Graz maçına forvetsiz çıkabilir. Robin van Persie'nin hafif ağrıları olması nedeniyle durumu akşam 17'de yapılacak testlerden sonra belli olacak. Eğer testler olumsuz sonuçlanırsa Strum Graz maçında tek forvet olarak Ahmethan kalacak

 Sturm Graz'ı tanıyalım...

Sturm Graz Avusturya Bundesliga'da oynayan, Styria merkezli Avusturyalı futbol kulübüdür. Kulüp 1909'de kurulmuştur ve renkleri siyah beyazdır. Graz'ın Avusturya Ligi'nde 3 şampiyonluğu bulunuyor.

Geçen sezon Avusturya Ligi'ni 3. sırada tamamlayan Graz UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı ve Fenerbahçe'nin 3. turdaki rakibi oldu. Avusturya ekibi, maçlarını 15.400 kişilik UPC Arena'da oynuyor.

Haberin Devamı

Takımın güncel kadrosu

Christian Gratzei, Christian Schoissengeyr, James Jeggo, Deni Alar, Marko Stanković, Philipp Zulechner, Simon Piesinger, Charalambos Lykogiannis, Martin Ovenstad, Philipp Huspek, Marvin Potzmann, Christian Schulz, Andreas Gruber, Lukas Spendlhofer, Marc Andre Schmerböck, Stefan Hierländer, Fabian Koch, Lukas Skrivanek, Barış Atik (Hoffenheim'dan kiralık), Sascha Horvath, Sandi Lovrić, Tobias Schützenauer, Daniel Lück, Dario Maresic, Seifedin Chabbi, Kristijan Dobras, Romano Schmid, Fabian Ehmann, Roman Kienast

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!