Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin toplam borcu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2022 13:16

Fenerbahçe’de olağan olarak gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi. Sarı lacivertli kulübün borcunun 376 milyon Euro(6 milyar 537 milyon TL) olduğu açıklandı. Öte yandan Başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri ve Yüksek Divan Kurulu Üyeleri katıldı.

Burak Kızılhan: Futbol takımımız camiamızı çok mutlu eden bir performans gösterdi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda kulübün faaliyet raporunu okuyan Fenerbahçe Genel Sekreterini Burak Kızılhan, hemen hemen her branşta güzel başlangıçlar yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, “Stadyumdan salonlara koşturduğumuz, olimpik sporculardan gelen haberlerle gururlandığımız, Türkiye’nin en büyük spor kulübü olarak 3 aylık bir süre geride kaldı. Kariyerinde olimpiyat ikinciliği, dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa Boks Şampiyonası’nda ikinci kez bize altın madalya sevinci yaşatarak büyük bir başarıya imza attı. Buse Naz ayrıca ülkemize tek altın madalya kazandıran sporcu oldu bu şampiyonada. Kendisine bizleri gururlandırdığı için teşekkür ediyorum. Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda şampiyon Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’mız oldu. Daha önce 3 kez bu kupayı müzemize getiren takımımızı tebrik ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın performansına değinen Kızılhan, “Hocamızın, futbol şubemizin planlaması doğrultusunda transfer sürecinin ardından Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde yüksek form grafiği yakalayan takımımız, camiamızı çok mutlu eden bir performans gösterdi. Takımımız Süper Lig’de lider konumda bulunuyor. UEFA’da namağlup 14 puanla lider tamamlayan takımımız, Mart 2023’te oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’na adını yazdırdı. Camiamızın sonsuz destekleriyle yürüdükleri bu yolda takımımızın başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her zaman çocukların yanında olmaya devam edeceğiz”

Fenerbahçe’nin bu sezon Kadıköy’de çıktığı müsabakalarda seremonide tablet yardımıyla yer alan çocuklarla ilgili konuşan Burak Kızılhan, “Bu sezon ev sahibi olduğumuz tüm maçlarda futbolcularımızla seremoniye çıkan çocuklarımızla ilgili sosyal sorumluluk odaklı bir projeye imza attık. Her maç farklı sivil toplum kuruluşlarıyla yaklaşık 14 çocuğun bu heyecanı yaşamalarına imkan sağlıyoruz. Yaşıtları gibi fiziki olarak stadımıza gelemeyen, tedavi altındaki çocukları da tablet yardımıyla bu heyecana ortak ediyoruz. O çocuklar hastane ya da ev ortamında formamızı giyiyor ve o heyecanı paylaşıyorlar. Heyecanına ortak olduğumuz tüm bu çocukların en kısa zamanda iyileşmesini bekliyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her zaman çocukların yanında olmaya, onların hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kulübün borcu açıklandı

Fenerbahçe'nin kulüp borcunun 376 milyon Euro (6 milyar 537 milyon TL) olduğu açıklandı.

Ali Koç'tan açıklamalar

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, hem rakamsal hem de psikolojik olarak ilk etabı üstünlükle tamamladıklarını söylerken, Galatasaray’ın Türk futbolunda adalet arayışıyla ilgili, “Bu adalet anlayışı keşke hep olsaydı” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda bir konuşma gerçekleştirdi. Kendisinden önce yapılan konuşmalara cevap veren Başkan Koç, karaborsanın büyük bir sıkıntı olduğunu ifade ederek, “Karaborsa büyük sıkıntı. Başakşehir maçında 42 bin küsür taraftar gelmiş, 5 bin 800 bilet devri gerçekleşmiş. Sadece bunlarla kalmıyor. Bize şikayetler geliyor. Bunlar doğru şikayetler. Taraftarımız diyor ki ben kombine alamadım, biletler satışa çıktı, bilet alamadım. Ama maça 4, 5 saat kala her tribünden 7, 8 koltuk yan yana satışlar oluyor. Millet bize soruyor; 'siz mi yapıyorsunuz?' Diyor. Ciddi şikayetler geldi. Bunun üzerine harekete geçtik. Bu sorunu çözmek adına yaptığımız Rennes maçında ve bunu Dünya Kupası arasına kadar götürmeyi hedefliyorduk. Bu kadar çabuk sonuca varacağımızı beklemiyorduk. Kurunun yanında yaşta yandı. Hiçbir suçu olmayanlardan özür diliyorum devir konusunda. Bunu yapmak zorundaydık bir şey tespit etmek için. 3, 4 maçta tespit edeceğini sandığımız konuyu ilk maçta ettik. Devir konusunda hiçbir kısıtlama olmayacaktır. Biz seneye belirli sayıda devir yapmış kombinelere kombine satmayacağız. Adam 3, 4 maça gelip derbilere geliyor, onlara satmayacağız. Bu tamamen yok edemeyiz ama gerekli tespitleri yaptık ve Dünya Kupası arasında bu olayı minimize edeceğimiz konuya geleceğiz” dedi.

Haberin Devamı

“Hem rakamsal olarak, hem psikolojik olarak üstünlükle tamamladık”

Futbol takımımız sezonun ilk etabını beklentinin üzerinde bir performansla sonuçlandırdı. Hem Avrupa’da hem ligde lideriz. Ancak sadece istatistiklere bakmamak lazım. Oynadığımız futbol göze hoş geliyor. Takım ruhumuz, hocamızın duruşu, söylemleri, futbol anlayışı ve stiliyle biz aslında bu ilk etabı hem rakamsal olarak, hem psikolojik olarak üstünlükle tamamladık. Önemli olan sezon sonunda üstünlük sağlamak. O yüzden sizlerden rica ediyorum şampiyonluğun ş’sinden bahsetmeyin. Rakiplerinizle alay etmeyin, fazla havaya girmeyin ama en büyük inançla inanmaya, takımımızı desteklemeye, saha dışında korumaya davet ediyorum. Hepimizin başarı yolunda sorumlulukları vardır. Bu doğrultuda camiamızın tüm katmanlarının üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeyi vazife olarak bilmelerini önemle rica ediyorum. Daha gidecek çok yolumuz var, biraz rehavet görüyorum. Biraz üst perdeden bakma görüyorum. Bunu hak edecek konularda değiliz. Bu hatayı geçmişte yaptık, tekrar yapmayalım. Her maçı kazanacağız gibi bir durum yok, hep böyle gitmeyecek. Düştüğümüz zamanlar sizlere en çok ihtiyacımız olan zamanlar” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“Bu adalet arayışı keşke hep olsaydı”

Galatasaray’ın geçtiğimiz haftalarda Türk futbolunda adalet açıklamalarına değinen Koç, “Bir rakibimizin adalet arayışı var, son 10 yılda 5 kere şampiyon olan. Bundan sonra her takımlara yapılan haksızlıkları kendi televizyonlarında göstereceklerdi. Siz niye bu topa giriyorsunuz diyeceksiniz. Biz asla istemezdik ama bütün söylemleri ya bizim adımızı zikrederek, ya da ima ederek oldu. Bu adalet arayışı keşke hep olsaydı. İşler iyi giderken de adalet arayışında olsalardı. İşler ters giderken, istediğiniz zaman adalet değil, ayrıcalık arayışı gibi düşünürler. Bizde hep resmi açıklamalarda değindik, hala değiniyoruz, Türk futbolunun adaleti yok diye. Bir önceki federasyonlarında niyeti adalet değildi. Biz isyan ettik, 8 Mart’ta ki hakem operasyonuna. En çok hakemlerden yanan kulüp olarak biz isyan ettik. Neden isyan ettik, çünkü sınavlar kaldırılmıştı, keyfi hakemler, bir takıma hizmet eden hakemler atanacaktı. Biz şiddetle karşı çıktık bu duruma. Ama genelde zaten sıkıntılı bir sektörden bahsediyoruz. Hakemlerimiz zorluk çekiyorlar UEFA standartlarında. Bazıları geremiyorlar. Yakışıyor mu sınavdan geçememeleri? Ama çok şükür bu federasyon başarır başaramaz ama niyeti iyi. Bütün testleri geri koydu, üstüne yeni testler getirdi. Ama bu zaman alacak. Bu kronikleşmiş yapı 1, 2 senede oluşmadı, 20 yılın oluşumu. Bunu adreslemek, gidermek zaman alacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Durum böyle giderse Galatasaray’ın programında tek konu Fenerbahçe olur”

Başakşehir ile oynanan maçta bir pozisyon yaşadıklarını söyleyen Ali Koç, “Penaltı olması gereken pozisyon yaşadık. Bizde ilham alarak bu adalet arayışına bizim pozisyonu yolladık. 2 gün sonra cevap geldi, ‘Yönetim kuruluna talebinizi ilettik’ dediler. Bekledik bekledik bir haber var mı sordum. 4 Kasım’da yazı yazdık gelişme var mı diye. Şu cevabı aldık, ‘Fenerbahçe - Başakşehir maçındaki pozisyonu edindik. Türk futboluna adaleti aradığımız projemize katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Objektif değerlendirme yapabilme adına Türk futboluna adalet ilkesi için sadece tek maç değil, tüm lehinize, aleyhinize tartışmalı pozisyonları iletmenizi rica ederiz’ dediler. Bizde sezon sonundan beri 10 kadar pozisyon var, hazırlıyoruz ve ileteceğiz. Bırakın bu sezonu son 5 sene, isterseniz 10 sene. Bütün lehteki ve aleyhteki pozisyonları yatıralım bakalım neler çıkacak. Biz 4.5 yıldır Türk futbolunda adalet diyoruz. Türk futbolundaki adalet arayışında olan herkesin yanında olacağız. Bizim adalet anlayışımızı söyleyeyim. Herkesin eşit şartlarda yarıştığı, herhangi bir kulübün rekabette ayrıcalık tanınmadığı, futbolun şahıslarda olmadığı bir ortamda otomatik olarak adil rekabet gelir. Bizim kendimize güvenimiz tam. Pozisyonları yollayacağız. İnşallah bizim pozisyonları da değerlendirirler. Böyle giderse zaten programda tek konu Fenerbahçe olabilir” ifadelerini kullandı.

 

“Fenerbahçe’yi siyasete sokmayın”

Fenerbahçe’yi siyasete çekmeyin diyen Başkan Koç, “Seçimlerin eli kulağında. Lütfen bizi siyasete sokmayın. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün siyasetle işi olmaz. Bizim içimizde her kesimden insan vardır. 29 Ekim yürüyüşümüzde artık fabrika ayarlarına dönmemiz lazım dedim, Fenerbahçe için dedim. Bunu bazı kesimler alıp sanki ben bunu siyasi anlamda söylüyor gibi işlemeye çalıştılar. Tutmadı Allah’tan. Bizi siyasette sokmayın. Bizim çizgilerimiz. Ne yaparsak açık açık yaparız” diye konuştu.

Erol Bilecik: Avrupa kupaları gelirimiz 13 milyon euro civarında

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Vekili Erol Bilecik, mali konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erol Bilecik, "Sezona çok değerli bir kupayla başlayan voleybol takımımıza, liderliklerine emin adımlarla devam eden muhteşem Futbol Takımımız başta olmak üzere her iki basketbol takımımızın liglerdeki özellikle göz kamaştırıcı rakamlarına bakıldığında bu rakamlara nazar değmesin diyorum, bu sene. Çok değerli Fenerbahçeliler, istediğini söyleyen istemediğini işitir. Ekranlara çıkıp mikrofonların önünde öyle büyüğüz demekle büyük kulüp gerçekten olunmuyor. Bunu destekleyecek rakamlar lazım. Dünden bugüne rakamlar ortada, başarılar ortada, lider de ortada. Fenerbahçe taraftarımızın eşsiz desteğiyle ben bu yıl ne yaparlarsa yapsınlar, bizi tutmanın çok zor olacağı bir dönem olacağına kalben inanıyorum. Gururla hatırlanacak bir sezon yaşayacağımız konusunda eminim zaten hazirunun en ufak bir şüphesi yok. Şimdi izin verirseniz sizinle paylaşmak istediğim tablolara memnuniyetle geliyorum. Benim burada daha çok altını çizmek istediğim nokta, bunu yapmış olduğumuz bütçe disiplini ile gerçekleşen neticeleri biraz huzurunuza bu anlamda taşımak. Dikkat ederseniz, Mali Genel Kurul’da da sunduğumuz üzere gelir, giderler ve net gelirler nihayetinde baktığınız zaman aşağı yukarı, çok küçük farklarla bütçe ile bir disiplin halinde gerçekleşmiş vaziyette. Finansman giderlerine bakıldığı zaman 475 milyonluk bir bütçe tespit etmiştik. Ancak bu da son derece olumlu bir şekilde 321 milyona düştü. Bu da dönem zararını da olumlu vaziyette etkilemiş şekilde. Ancak zararımız halen oldukça yüksek. Yine aynı şekilde bütçelerle gerçekleşen gelirlerin kırılımlarına bakıldığı zaman burada reklam sponsorluk, stat hasılatı, lisanslı ürün satışları ve üye gelirleri özellikle son derece öne çıkan rakamlar ama dip taraflara bakıldığı zaman beklentilerimizle gerçekleşenler arasında önemli bir denge olduğunu söyleyebilirim. Burada da gerçekten bütün gerek mali işleri yöneten arkadaşlarım, gerekse bu bütün bütçe rakamlarını ortaya çıkan departman, birimler, şirketler, iştiraklerin ne kadar disiplinli bir şekilde bütçe kontrolüne devam ettiklerinin iyi bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Aynı şekilde giderlere baktığımız zaman da sporcu ve teknik kadro ücretlerinde önemli bir eksilme olduğunu göreceksiniz. Bütçeye göre, yalnız. Aşağı taraftaysa baktığımız zaman yine toplam gider bütçesiyle gerçekleşen gider arasındaki rakamın son derece küçük olduğunu da görüyoruz. Ama bunun son derece olumlu bir gelişme olduğunu da paylaşmak isterim. Ben, önemli gördüğüm yine bizim hem iştirakler hem de amatör şubelerdeki pozisyonlamayı yani bütçeyle gerçekleşenler arasında bunların hepsi tabii ki 30 Haziran 2022 dönemi itibarıyla olan rakamlar, bunları paylaşmak istiyorum. Özellikle bütçe dediğimiz 209 Milyon TL’lik bir eksi bütçe vardı, 30 Haziran itibarıyla. Ekranda da göreceğiniz gibi 171 milyon yani %20 civarında daha olumlu bir hale gelmiş vaziyette ancak 171 milyon da şu ana kadar baktığınız zaman bu 9 şubenin toplamında erişilen rakam olarak oldukça büyük, bunun farkındayız. Özellikle tabii basketbol ve voleybolda ama bütçenin bu anlamda en büyük sıkıntısını çektiğimiz nokta erkek basketbol. Doğal olarak yani Avrupa’da şampiyonluğa oynamak için, Türkiye’de açık ara bir lider pozisyonuna gelmek için de maalesef yüksek bütçeli takımlar yaratmak, ortaya koymak zorundayız. Bu bakımdan da daha farklı sponsorluklar, camianın daha fazla elini taşın altına koyabileceği bir süreç lazım. Bunlar tamamıyla dernek tarafından yönetilen bütçeler ve kolay değil. İştirakler ve bütün ilgili olan alana baktığımız zaman da aşağı yukarı 1.2 milyar TL’lik bütçe ama eksi bir bütçe planlamıştık. Yine dediğim gibi bunların hepsini Mali Genel Kurulda sunmuştuk, gerçekleşen de aşağı yukarı benzer, %5 civarında bir sapmayla 1 Milyar 273 milyonluk. Burada dikkat ederseniz rakamların en büyük gelir gide arasındaki farkların oluştuğu iki yer var; Bir tanesi Futbol A.Ş.  diğeriyse Dernekler, bunlar da tamamıyla kur farklarından kaynaklanan yapılar. Bunların da detayların yine işiteceğiz. Bu olumsuz rakamlardan sonra size olumlu bir tablo sunmak istiyorum. Futbol Takımımızın bir gün önceki muazzam başarısıyla Dinamo Kiev’i geçerek aşağı yukarı UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubunda mücadele ettiğimiz ve grubu yenilgisiz lider tamamlayarak son 16’ya kaldığımızın güzel bir resmi olarak an itibarıyla elde ettiğimiz Avrupa kupalarından gelirimiz yaklaşık 13 Milyon Euro civarındadır. Yani buradan şunu sizinle paylaşmak istiyorum; Bu rakamlar şampiyon kulüplerde veya Şampiyonlar Ligi’nde olduğumuz takdirde, oralarda yükselen bir başarı elde ettiğimizi taktirde emin olun bundan önceki eksi bütçeler vs. rakamlar da mutlaka değişecektir. Güzel bir haber olsun diye dileklerimizi buradan paylaşıyorum. Zaman zaman ’takım harcama limitlerinin içinde miyiz, dışında mıyız?’ gibisinden hazirunun bu anlamda veyahut kamuoyunun yapmış olduğu görüşmeleri veya kısa sohbetlere bir yanıt vermek amaçlı bu tabloyu sizlerle paylaştım. TFF’nin belirlediği takım harcama limitimiz aşağı yukarı 1 Milyar civarında 985, %40’ta bu anlamda sapması var, yani 1,3. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bu limitin son derece makul bir oranda, aşağı yukarı ortalarında bir kademeyle içinde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Şu an görmüş olduğunuz tablo son derece yeni, olumlu ve böyle güzel bir tabloyu sizlerle paylaşmak istedim. SGD adlı bağımsız denetim şirketi var. Aşağı yukarı tüm futbol kamuoyunda özellikle veya spor kulüplerinde bir değerleme çalışması yapar. Son derece güvenilir bir yapıda olan firmadır. Mayıs 2020 yılında ve yaptığı çalışmalarda hep düşük ve yüksek dediğimiz iki kademe civarında yani bir futbolcunun minimum şu kadar, maksimum da şu kadar bu anlamda bir ederi veyahut bir değeri vardır, dedikleri çalışmanın neticesine bakıldığı zaman Mayıs 2020 yılında Fenerbahçe Futbol Takımımız için biçtikleri değer ücreti 64 Milyon Euro ile 84 milyon arasındaki banttaydı. Nisan 2022’de yayınlamış oldukları rapora bakıldığında bu rakam 160 ile 119 Milyon bandına çekilmiş vaziyette. Aşağı yukarı iki misli bir büyüme var. Tamamen bağımsız bu anlamda ispatlarını yapılmış olan bir şirketin rakamları bunlar. Bu da son derece emin adımlarla ve doğru yolda devam ettiğimizin önemli bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Ocak ve haziran dönemi, 2021’de, 9.8 Milyon TL olan üye gelir rakamımız aşağı yukarı %300 gibi bir rakam artışıyla 40 milyona gelmiş vaziyette. Tabii burada 50 liradan 500 liraya gelen aidat farklarının da çok önemli katkısı olmakla beraber 674 yeni üyeden 1.254’e yani neredeyse %100’e yakın %86 civarında bir önceki yıla göre büyüyen bir üye giriş yapımız da burada son derece olumlu katkı da sağlıyor. Bu tablonun rakamları biraz fazla gibi gözükmesine rağmen size vermek istediğim mesaj şu, değerli hazirun. Aşağı yukarı 2013-14 sezonuyla 2022-23 sezonunda Spor Toto, iddia gelirlerindeki kaybın resmini ve esas öyküsünü paylaşmak istedim, bu ekranla beraber. Bakın aşağı yukarı ortalama Euro kuru 2013-14, 2.82 iken yani Euro bazında 42 bin Euro alabileceğimiz bir rakam şimdi gelinen nokta itibariyle Euro, 18.30. 6.500 Euro’ya düşmüş vaziyette. Rakamlar son derece küçük nihayetinde ama  toplam bu iddia, bahis gelirleri vs konusuna bakıldığı zaman hem kur kaybı olarak baktığımız zaman muazzam derecede bir kaybı var, bütün spor kulüplerinin ama başta biz olmak üzere aynı zamanda da rakamların küçüklüğünü de buradan tekrardan sizle paylaşmak istedim. Son tablom, nihayetinde yapılanmaya dönük olarak, burada defalarca anlattığımız bir tablo olduğunun farkındayım. Ama ne durumda olduğumuzun resmini sizinle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsınız 2030 yılına kadar 7+2 metoduyla yapılmış olan bir finansal yapılanma anlaşmasıydı. Bankalarla yapmış olduğumuz anlaşma. 2021 tabii ki bunun en önemli göstergesi bizim kısa vadeli finansal borçlarımızın uzun vadeye yayılmasıydı. Tablodan da görüldüğü gibi sadece 691 milyon TL kısa vadeli borç olarak kaldı. 2021-22 sezonuna bakıldığı zaman yani geride bıraktığımız sezonda ne faiz ne de ana para ödemesini zaten anlaşma doğrultusunda yapmamıştık. Zaten bunları gayet iyi hatırlıyorsunuz. 2022-23 yani içinde bulunduğumuz döneme bakıldığı zaman ana para ödemesi söz konusu değil, yine anlaşma doğrultusunda. Sadece faiz ödemelerine başlamış bulunuyoruz. Faiz ödemelerinde de aşağı yukarı 55 milyon TL’lik ödeme yapıldı. Bu da 2022-23 sezonunda 220 milyon TL civarında da bir faiz ödemesiyle tamamlanacak gibi gözüküyor. İşin yıllık periyotu. Yalnız burada altını çizmek istediğim önemli bir nokta var. Bundan sonraki günlerin oldukça zor geçeceğini nde net işareti, değerli hazirun.  2023-24 sezonu yani önümüzdeki sezon itibariyle baktığımız zaman ana para + faizlerin toplamı 1 milyar TL. Bu anlamda bugünkü ölçüyle bile baktığınız zaman neredeyse gelirlerimizin, 6 aylık gelirlerimizin fevkalade üzerinde. Özellikle amatör branşlarımızın basketbola, voleybola, ayırdığımız toplam bütçelere de bakıldığı zaman bunların toplam giderleri de 25 milyon Euro. Euro’nun da bu anlamda artış hızına göz önüne aldığınız  zaman bu tablo maalesef olumsuz bir şekilde konuşmamı kapatmak istemezdim ama hayatın gerçeği olarak masanın üzerinde kalması, sizlerin de göz önünde kalması gerek. 2023-24 sezonu oldukça çetrefilli ve bizim için finansal açıdan yönetilmesi kolay olmayan bir sezon olarak şu an önümüzde gözüküyor ama el birliği ile inanıyorum ki yine hem devletten bu anlamda alacağımız ekstra desteklerle hem de yüce taraftarımızın taşın altına daha fazla elini koymasıyla ve iyi de bir mali disiplin doğrultusundaki yönetimle zor günlerin de inşallah altından kalkacağız ama işimizin kolay olmadığını söylemek istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!