Fenerbahçe'nin sıradaki 5 maçı! Kritik Trabzonspor deplasmanı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2021 08:27

Fenerbahçe'de kaybedilen Galatasaray ve Başakşehir maçı sonrası gözler lige çevrildi. Sarı lacivertlilerin sıradaki 5 maçının üçü deplasmanda olacak. Bu hafta sonu Karagümrük ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, iki hafta sonra Trabzonspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Haberin Devamı

Spor Arena | Kupaya veda eden Fenerbahçe, gözünü tamamen lige çevirdi. Dün gece Kadıköy'de Başakşehir'e mağlup olan sarı lacivertliler, Beşiktaş ve Galatasaray ile 48 puanda zirvede bulunuyor.

Ancak üst üste alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbol taraftarı karamsarlığa itiyor. Kupada 120 dakika efor harcanan Başakşehir maçı sonrası Fenerbahçe, hafta sonu Karagümrük'e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadele kuşkusuz Erol Bulut için de çok büyük bir anlam ifade edecek. Deneyimli teknik adam, Galatasaray ve Başakşehir mağlubiyetleri sonrası takımı zihinsel olarak toparlamaya çalışacak.

Bu sezon şampiyonluktan başla düşüncesi olmayan Fenerbahçe, daha sonra evinde Göztepe'yi ağırladıktan sonra zorlu Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Sarı lacivertliler bu deplasman sonrası evinde Antalyaspor'u konuk ettikten sonra Konya'ya gidecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin sonraki 5 maçı:

Karagümrük (D)
Göztepe (E)
Trabzonspor (D)
Antalyaspor (E)
Konyaspor (D)

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!