Fenerbahçe'nin Ozan Tufan planı! Çılgın rakam...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin Ozan Tufan planı Çılgın rakam...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 20:13

2015’te, altyapısından yetiştiği Bursaspor’a 7 milyon Euro kazandıran 22 yaşındaki oyuncuya Benfica ve Atletico Madrid talip. Fenerbahçe yönetimi Ozan Tufan’ı 15 milyon Euro civarında bir rakama satmayı planlıyor.

Haberin Devamı

2015 yılında altyapısından yetiştiği Bursaspor’a 7 milyon Euro kazandırarak yeşil beyazlı kulübün tarihine geçen Ozan Tufan, Fenerbahçe’nin de ciddi bir gelir elde etmesini sağlayacak. Milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Avrupa’dan birçok kulüple transfer görüşmesi yapıyor. Bugün itibariyel Ozan’la ciddi şekilde ilgilenen kulüplerin başında Portekiz’den Benfica ve İspanya’dan Atletico Madrid geliyor.

SON yıllarda çok sayıda oyuncuyu parlatıp Chelsea, Manchester United, Real Madrid gibi dev kulüplere astronomik rakamlara satan iki ekibin yöneticilerinin önümüzdeki hafta içinde Fenerbahçe’ye resmi teklif getirmeleri bekleniyor. Sarı lacivertli yönetim, Ozan Tufan’ı 15 milyon Euro civarında bir rakama satmayı planlıyor. Peki Fenerbahçe, henüz 22 yaşında olan ve A Milli Takım’da banko oynayan Ozan’ı neden satmak istiyor. İşte gerekçeleri:

Haberin Devamı

1-) Aynı mevkide forma giyen Mehmet Topal, Josef, Alper ve Mehmet Ekici’nin Ozan’ın boşluğunu doldurabileceği ön görülüyor.
2-) Ozan’ın İstanbul’da yanlış bir çevrenin içinde bulunduğu, bunun da özel yaşamını ve futbolunu olumsuz etkilediği düşünülüyor.
3-) Finansal Fair Play’e uygun davranmak zorunda olan Fenerbahçe yönetimi, Ozan’ı satarsa diğer mevkilere transfer yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!