Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydin için Fiorentina iddiası! Montella'yı aradılar...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin milli stoperi Samet Akaydin için Fiorentina iddiası Montellayı aradılar...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2023 20:58

A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarında kusursuz bir oyun sergileyen Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki stoperi Samet Akaydin'in, İtalyanların radarına girdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın başına İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın gelmesinin ardından Milli Takım'a geri çağrılan Samet Akaydin, Hırvatistan ve Letonya maçlarında 90 dakika oynadı. 

Her iki maçta da kusursuz bir oyun sergileyen milli futbolcu, A Milli Takım'ın galibiyetlerinde büyük pay sahibi olurken İtalyanların gözdesi olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal tarafından kadroda düşünülmeyen ve Avrupa Konferans Ligi listesine eklenmeyen Samet Akaydin, milli maçlarda gösterdiği performansla büyük beğeni kazandı.

MONTELLA'YA SAMET'İN DURUMUNU SORDULAR

Sezon başında aldıkları Yerry Mina’yı sakatlıkları nedeniyle bir maçta bile oynatamayan Fiorentina'nın Samet Akaydin için Montelle'ya ulaştığı öne sürüldü.

Montella’nın cep telefonuna ulaşan İtalyan ekibi, "Samet’i beğendik. Nedir durumu?" diye sordu. Montella'nın verdiği bilgilerin ardından Fiorentina'nın iştahının daha da kabardığı iddia edildi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM'DA MEST ETTİ

Samet Akaydın, iyi oyunu ve Hırvatistan karşılaşmasında çizgiden çıkardığı topla mücadelenin kahramanlarından biri olmuştu.

Letonya maçında da başarılı performansını sürdürüp Cenk Tosun'a asist yapan Samet, oyunuyla Fenerbahçe'den hocası İsmail Kartal'a da bir anlamda mesaj gönderdi. (Fotospor)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!