Fenerbahçeli taraftarlar, Emre Belözoğlu'na küfürlü tepki gösterdi! Belözoğlu'nun sevinci ve tepkilere yanıtı olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli taraftarlar, Emre Belözoğluna küfürlü tepki gösterdi Belözoğlunun sevinci ve tepkilere yanıtı olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2024 23:03

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında MKE Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupaya veda ederken Emre Belözoğlu ve sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşananlar dikkat çekti. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun, gollerin ardından yaşadığı sevinç sosyal medyada sarı lacivertli taraftarın tepkisini çekti. Fenerbahçe'de futbolcu, sportif direktör ve teknik direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu, maçın son anlarında sarı lacivertli taraftarlardan tepki görürken büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden MKE Ankaragücü, adını yarı finale yazdırırken Emre Belözoğlu ve sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşananlar gündem oldu.

İSMAİL KARTAL'DAN 8 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 yendikleri maçın 11’inden 8 değişiklikle takımını sahaya sürdü.

Kartal, 11’de oynayan Livakovic, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Oosterwolde, Dzeko’yu yedek başlatırken Çağlar Söyüncü’yü ise kadroya almadı.

Deneyimli teknik adam bu isimlerin yerine ilk 11’de İrfan Can Eğribayat, Serdar Aziz, Mert Müldür, Bonucci, Osayi Samuel, Zajc, Krunic, Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder ve Batshuayi’ye yer verdi.

OSAYI SAMUEL 12 MAÇ SONRA FORMA GİYDİ

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Nijeryalı sağ beki Osayi Samuel, 12 maç sonra sarı-lacivertli formayı giydi.

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle 11 resmi maç kaçıran ve geçen hafta da sakatlığı nedeniyle oynayamayan Osayi Samuel, MKE Ankaragücü maçıyla formasına kavuştu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Emre Belözoğluna küfürlü tepki gösterdi Belözoğlunun sevinci ve tepkilere yanıtı olay oldu

BELÖZOĞLU’NDAN 5 DEĞİŞİKLİK

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, son lig maçına göre takımında 5 değişiklik yaptı.

Emre Belözoğlu, sakatlığı bulunan Efkan Bekiroğlu ile Atakan Çankaya, Bahadır Han Güngördü, Pedrinho, Bassogog'un yerine Ertaç Özbir, Saponara, Ali Kaan Güneren, Kitsiou ve Morutan’a şans verdi.

BELÖZOĞLU'NUN SEVİNCİ VE TEPKİSİ OLAY OLDU

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi evinde konuk eden MKE Ankargücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun sevinci ve sarı lacivertli tribünlerden gelen tepkiler sonrası mimikleri gündem oldu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Morutan'ın golü sonrası yedek kulübesinde sevinç yaşadı.

Emre Belözoğlu'nun sevinci, sosyal medyada çok konuşulurken Fenerbahçeli taraftarlar Belözoğlu aleyhine paylaşımlarda bulundu.

FENERBAHÇE TRİBÜNÜNDEN TEPKİ

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında maçın son bölümüne 3-0 geride girerken konuk takım tribünlerinde yer alan sarı lacivertli taraftarlar, eski oyuncu ve teknik direktörleri Emre Belözoğlu aleyhine küfürlü tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli taraftarlar, Emre Belözoğlu aleyhine tezahürat yaparken Emre Belözoğlu'nun üzgün bir şekilde tribünlere bakarak kafa salladığı görüldü. 

"BUNU YAŞAYACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM..."

Maç sonunda sarı lacivertli taraftarların aleyhine yaptığı tezahüratlar hakkında konuşan Belözoğlu, "Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim... Ben Fenerbahçeli Emre'yim. Bana sokakta insanlar bu sevgiyi hissettirdiler. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Üzgünüm. Allah 150 sene ömür verseydi böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Bundan dolayı çok üzgün olduğumu söylemek isterim. Emre Belözoğlu’nu yakından tanıyanlar benim Fenerbahçe’yi gerçekten kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Ama bugün yaşanılan hak ettiğim bir şey değil. Sokakta Fenerbahçelilerin beni ne kadar çok sevdiğini, ayrıldığımda bana bu duyguyu hissettiklerine şahit oldum. Bugün bunu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Her zaman Fenerbahçeli Emre olarak anıldım. Ama Fenerbahçe’ye karşı oynarken de bir sporcunun veya bir teknik direktörün ne yapması gerekiyorsa onu yaptım. Onun dışında Fenerbahçe’nin aleyhine tek bir açıklamam dahi olamaz. Fenerbahçeli Emre olmak benim için ayrıcalık oldu. Ama bugün için çok büyük bir şey yaşadığımı söylemek istedim” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!