Fenerbahçe'den ayrılan İsak Vural'ın yeni adresi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden ayrılan İsak Vuralın yeni adresi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2024 20:14

Fenerbahçe'nin geçen yıl İsveç kulübü Hammarby'ye bonservisiyle verdiği İsak Vural'ın, İtalya'nın Frosinone takımına transfer olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin henüz 15 yaşındayken Benfica altyapısından kadrosuna kattığı ve geçtiğimiz mart ayında Hammarby'ye bonservisiyle verdiği İsak Vural, İtalya'nın Frosinone takımına transfer oluyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Frosinone 2006 doğumlu yetenek İsak Vural'la anlaşma sağladı ve genç futbolcuyla sözleşme imzaladı. 17 yaşındaki futbolcunun İtalyan takımıyla 2.5 yıllığına anlaştığı belirtildi.

Fenerbahçeden ayrılan İsak Vuralın yeni adresi belli oldu

BENFICA'DAN FENERBAHÇE'YE

Futbola İsveç'in Hammarby takımında başlayan İsak Vural, 2018'de Portekiz temsilcisi Benfica'ya transfer oldu.

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

4 yıllık Portekiz macerasının ardından Fenerbahçe'ye imza atan İsak, 19 Nisan 2022'de Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında sarı-lacivertli kulübün tarihine geçmişti. O dönem 15 yaşında olan oyuncu, "Fenerbahçe tarihinde forma giyen en genç futbolcu" unvanını elde etmişti.

Haberin Devamı

"TEKRAR SATIN ALMA" OPSİYONU VARDI

Şubat 2023'te Fenerbahçe'den Hammarby'ye kiralanan İsak Vural'ın bonservisi 1 ay sonra İsveç kulübü tarafından alındı. 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde, sarı lacivertli kulüp lehine "18 yaşına geldiğinde tekrar satın alma opsiyonu" bulunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!