Fenerbahçe'den Ahmet Özdemir için başsağlığı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Ahmet Özdemir için başsağlığı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2022 15:14

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçı sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden taraftar Ahmet Özdemir için başsağlığı mesası yayınladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den Ahmet Özdemir için yapılan açıklama şu şekilde:

Dün akşam Fenerbahçemizin, Trabzonspor ile oynadığı müsabakayı televizyon başında izlediği sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan taraftarımız Ahmet Özdemir’in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Kalbinden Fenerbahçe sevgisini eksik etmeyen, sarı laciverte olan aidiyetiyle bizleri derinden etkileyen 27 yaşındaki genç taraftarımız, bugün düzenlenen cenaze töreniyle defnedildi.

Camiamız, Fenerbahçe sevgisini kalbinde taşıyan bu güzel insanı asla unutmayacak!

Merhum Ahmet Özdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

AHMET ÖZDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ

İzmit’te Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ahmet Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün akşam Alikahya Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Özdemir, evinde ailesi ile birlikte Fenerbahçe-Trabzonspor maçını seyretmeye başladı. İlerleyen dakikalarda Fenerbahçe taraftarı Özdemir, hakemin İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermesine ve ardından takımının yediği gole sinirlendi. Daha sonra odasına çekilen Ahmet Özdemir, burada yere yığıldı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Özdemir’in kalp krizi geçirdiği belirlendi. Özdemir, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Ahmet Özdemir için İzmit Alikahya Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Yakınlarının katıldığı cenazede, namazın ardından Abdullah Özdemir, kardeşinin tabutuna sarıldı. Ahmet Özdemir’in cenazesi, Alikahya Gürcüler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Ahmet Özdemir için başsağlığı mesajı

BAKMADAN GEÇME!