Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un büyük şanssızlığı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Serdar Dursunun büyük şanssızlığı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2022 11:22

Sezonun açılış maçı olan Adana Demirspor mücadelesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edilen ve ligde 5 maçta takımdan uzak kalan golcü futbolu dün başarılı bir operasyon geçirirken takıma dönmesi mart ortasını bulacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarları Giresun deplasmanında 2,5 sonra gelen deplasman galibiyetine sevinirken, Serdar Dursun'un oynama isteği, forma aşkı ve hırsı karşısında duygu dolu saatler yaşadılar.

Yükseldiği hava topunda Zeki Yavru ile çarpışarak elmacık kemiği kırılan, yanağı içeri çöken, sağlık ekibinin saha kenarında 'Parçalı kırık gibi duruyor, oynaması tehlikeli olabilir' demesine rağmen oyuna girmek için adeta çırpınan, üzüntüden gözleri dolan Serdar Dursun ekran bayında gelişmeleri saniye saniye takip eden milyonlarca Fenerbahçelinin de gözlerini yaşarttı.
Hele ki Serdar Dursun'un yapılan detaylı sağlık kontrolünde gözün dış duvarını oluşturan zygoma kemiğinde yer değiştirme boyutunda (depase) kırık tespit edilmesi oyuna devam etmesi durumunda bu kırığın göz sinirlerini kesme tehlikesini de ortaya çıkartınca sosyal medya adeta Serdar Dursun'a övgü mesajlarıyla kilitlendi.

Haberin Devamı

HIRSLI FUTBOLCUYA HASRET

Ligde kötü giden, kupadan elenen Fenerbahçe de taraftarlar en çok yenilgiye itiraz etmeyen, hırstan uzak oynayan futbolculara kızdıklarını her platformda dile getirmişlerdi.

Bu nedenle Serdar Dursun’un Giresun maçında ortaya koyduğu hırs ve oynama arzusu camiadan büyük övgü aldı. Maç sırasında sağlık ekibinin uyarılarına rağmen Serdar Dursun’un maça devam etme isteğini İsmail Kartal’ın ‘Hayır oynamıyorsun, sağlık herşeyin üstünde’ sözleri noktayı koymuş ve yıldız oyuncu hastaneye götürülmüştü.

ŞANSSIZ KRAL

Alman 1. Liginde SV. Darmstadt formasıyla gol kralı apoletiyle hayallerinin takımı olan Fenerbahçe’ye gelen ancak yaşadığı talihsiz sakatlık yüzünden en formda günlerinde formasını kaptıran Serdar Dursun bir türlü şanssızlığını kıramadı.
Sezonun açılış maçı olan Adanademirspor karşısında oyuna girer girmez asist yapan İrfan Can Kahveci'ye ara pası vererek güney ekibinin kilidini kıran Serdar Dursun'un birkaç dakika sonra sakatlanmış, köprücük kemiğinde yırtık oluşmuştu. En formda olduğu günlerde ağır bir ameliyat geçiren ve 5 hafta formasından uzak kalan golcü futbolcu, yavaş yavaş eski formuna yaklaşırken bu kez de son Giresunspor maçında da oyuna girdikten 12 dakika sonra elmacık kemiğine gelen darbeyle tekrar ciddi bir sakatlık yaşadı. Dün başarılı bir ameliyat geçiren milli futbolcunun en az 4 hafta oynayamayacağı ardından da bir süre maskeyle sahaya çıkabileceği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!