Fenerbahçe'de hedef ya Çağlar Söyüncü ya da Stefan Savic! Anlaşmaya varıldı ama...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede hedef ya Çağlar Söyüncü ya da Stefan Savic Anlaşmaya varıldı ama...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 09:58

Becao’nun sakatlığı sonrası sarı lacivertliler stoper ararken gündemde Atletico’lu 2 oyuncu var. Bu sezon Diego Simeone tarafından tercih edilmeyen Çağlar sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı lacivertli formayı giymeyi ve Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım’daki yerini sağlama almayı planlıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Savic’te ise Karadağlı oyuncu ile anlaşılırken Atletico Madrid’le pazarlık sürüyor.

Haberin Devamı

Rodrigo Becao’nun yaşadığı sakatlık yüzünden stoper arayışına giren Fenerbahçe’de Atletico Madrid’in 2 savunmacısı Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic’in isimleri öne çıkıyor. İspanyol ekibinde bu sezon ligde sadece 1 kez 11’e giren ve toplamda 6 maçta kısa süreler alan Çağlar 5 karşılaşmayı kasık sakatlığı yüzünden kaçırırken, 8 maçta teknik direktör Diego Simeone tarafından tercih edilmedi.

DEVLER LİGİ’NDE 58 DAKİKA OYNADI

Fenerbahçede hedef ya Çağlar Söyüncü ya da Stefan Savic Anlaşmaya varıldı ama...

Şampiyonlar Ligi’nde de sadece 2 maçta sonradan oyuna dahil olan milli futbolcu toplam 58 dakika süre alırken 2 karşılaşmayı sakatlık yüzünden kaçırdı, 2 kez de kulübede oturdu. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takım formasını giymek için istikrarlı bir şekilde oynamak isteyen Çağlar Söyüncü bu yüzden Atletico Madrid kulübünün kendisini yarım sezon kiralık olarak Fenerbahçe’ye göndermesini talep ediyor.

Haberin Devamı

SAVİC 2015’TEN BU YANA MADRİD’DE

Fenerbahçede hedef ya Çağlar Söyüncü ya da Stefan Savic Anlaşmaya varıldı ama...

Sarı lacivertliler, Atletico Madrid’in diğer stoperi Stefan Savic ile de görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe yönetiminin 32 yaşındaki yıldız oyuncuya 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisi edinildi. Karadağlı yıldız sözleşmesine başarı bonusları da ilave ettirirken 2015’ten bu yana başkent ekibinin formasını giyen ve sezon sonu serbest kalacak Savic için Atletico Madrid ile bonservis pazarlıkları sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!