Fenerbahçe'de gündem Tite! Firmino ile birlikte gelebilir iddiası...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede gündem Tite Firmino ile birlikte gelebilir iddiası...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2023 08:21

Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başına getirmek istediği Tite ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öne sürüldü. 62 yaşındaki hoca, Fenerbahçe ile anlaşması halinde Firmino'yu yanında getirebilir.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un geleceği merak konusu olurken Fenerbahçe, listesindeki isimlerle şimdiden temaslara başladı. Sarı lacivertli ekibin, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın ardından Brezilya Milli Takımı’ndaki görevinden ayrılan Tite ile masaya oturduğu iddia edildi.

UOL Esporte’de yer alan habere göre; Yunan devi Olympiakos, Suudi Arabistan’dan Al Hilal ve Japonya’dan bir takım da tecrübeli çalıştırıcıyla anlaşmanın yollarını arıyor. Tite, son olarak Brezilya’dan Corinthians’ın teklifini geri çevirmişti. 62 yaşındaki teknik adamın kariyerine Brezilya dışında devam etmek istediği kaydedildi. Tite’nin ilk tercihi ise Avrupa.

FIRMINO İLE BİRLİKTE GELEBİLİR

Tite, Fenerbahçe ile anlaşması halinde halinde Brezilya’dan yıldız bir futbolcuyu yanında getirebilir: Roberto Firmino! Golcü oyuncu, sezon bittikten sonra Liverpool’dan bedelsiz olarak ayrılacak. Firmino daha önce Sarı-Lacivertliler’in gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

BREZİLYA PAZARININ KAPILARI AÇILABİLİR

Son dönemde Türkiye’de adı Galatasaray’la anılan, Avrupa’da ise Real Madrid, Barcelona, Inter gibi devlerin radarında olan Firmino, Brezilya Milli Takımı’ndan eski hocası Tite’yle Sarı-Lacivertliler’de buluşabilir! Tite ayrıca Brezilya pazarından hem yıldız hem de genç birçok oyuncuya Fenerbahçe kapılarını açabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!