Fenerbahçe'de gizli harekat Malinovsky!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede gizli harekat Malinovsky
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 15:25

Gelecek yılın kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım genç oyunculara yöneldi. Sarı lacivertlilerin hedefinde Ukraynalı orta saha Ruslan Malinovsky var.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ilk olarak bugün Emre Mor’un menajeri ile bir araya gelerek bu oyuncunun transferi ile ilgili detayları görüştü. Sarı lacivertliler 18 yaşındaki oyuncuyu 1 yılığına kiralamak istiyor. Sezon sonu için Mehmet Ekici ile de anlaşmaya varan sarı lacivertliler Emre transferinin de bitmesiyle 2 Türk oyuncuyu renklerine bağlamış olacak.

Fenerbahçede gizli harekat Malinovsky

SÜPRİZ İSİM MALİNOVSKY
Fenerbahçe’nin bir diğer sürpriz transfer girişimi ise Belçika’dan... Genk takımında oynayan Ukraynalı Ruslan Malinovsky'ı gündemine alan sarı lacivertliler 23 yaşındaki oyuncuyu izledi ve beğendi. Bonservisi elinde bulunan genç oyuncu için sarı lacivertliler girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçe ayrıca forvet bölgesi için de arayış içerisinde... Gelecek yıl önemli bir forveti kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

SAĞ BEK TAKVİYESİ
Fenerbahçe’de ayrılması gündemde olan Van Der Wiel’in yerine de bir sağ bek transfer etmek için araştırmalar sürdürülüyor. Özellikle bonservisi elinde olan oyunculara yönelen sarı lacivertliler bu konuda bir çok oyuncu ile temas halinde. Ancak şu ana kadar sarı lacivertlilerde netleşen bir isim ortaya çıkmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!