Fenerbahçe'de gizli bir anlaşmayla Kruse kördüğümü çözüldü!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede gizli bir anlaşmayla Kruse kördüğümü çözüldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 07:00

Kulüp yetkilileri “Gizlilik iki taraf için de esastır. 7,5 milyon Euro’luk ödeme iddiaları gerçeği yansıtmıyor” derken, edinilen bilgiye göre; taraflar 3,6 milyon Euro’nun altında bir rakamda uzlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Max Kruse ile yaşadığı kördüğüm, soru işaretleriyle dolu bir anlaşmayla çözüldü. Bilindiği gibi Alman futbolcu alacaklarına yönelik 7,5 milyon Euro’luk ödeme yapılması için FIFA’ya başvurmuş, sarı lacivertliler de 18 milyon Euro’luk tazminat davasıyla karşı hamle yapmıştı. Dün kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, hukuki sürecin sulhen tamamlandığı duyuruldu.

Pandemide ödeme yapılmayınca

Tüm bu gelişmelerden sonra kulübün Kruse’ye ne kadarlık bir ödeme yaptığı açıkça belirtilmezken, Fenerbahçe tarafı “Bu görüşmelerde gizlilik iki taraf için de esastır. Yapılan spekülasyonlarda telaffuz edilen 7,5 milyon Euro gibi rakamlar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Zaten 3,6 milyon Euro’yu geçen bir ödeme yapılsa, bu rakam KAP’a bildirilmek zorundadır. Buradan anlaşmanın 3,6 milyon Euro’nun altında olduğunu anlamak mümkündür” derken, Kuruse tarafı sessizliğini koruma yolunu seçti.

Haberin Devamı

9 ayda hem performans olarak hem de kulüple ilişkilerinde sorun yaşayan Max Kruse, hatırlanacağı gibi Şubat, Mart ve Nisan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle kulübe dava açarak 2022’ye kadar olan tüm alacaklarını ve bonuslarını talep etmişti.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!