Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, gol makinesi Kasper Junker için harekete geçti!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2021 09:49

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Papis Cisse, Enner Valencia, Samatta ve Thiam gibi isimlerden oluşan forvet hattı bu sezon gol yollarında beklenen etkiyi yapamadı. Sportif direktör Emre Belözoğlu, bugün başlayan transfer döneminde forvet mevkisine bir isim daha kazandırmak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Takvim'de yer alan habere göre; Norveç ekibi Bodo Glimt forması giyen 26 yaşındaki Danimarkalı forvet Kasper Junker, Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Sarı-Lacivertliler'in Norveç ekibiyle önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

26 yaşındaki Danimarkalı golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Junker ile Avrupa'nın önemli kulüpleri de ilgileniyor.

GOL MAKİNESİ

Kasper Junker bu sezon Bodo Glimt formasıyla 24 maça çıktı. Fileleri 25 defa sarsmayı başardı. 7 de asisti bulunuyor. 1.86 boyundaki forvet hava toplarında da bir hayli etkili.

Fenerbahçede Emre Belözoğlu, gol makinesi Kasper Junker için harekete geçti

KASPER JUNKER KİMDİR?

26 yaşındaki Kasper Junker, ülkesi dışında sadece Norveç'te 5 ay forma giydi. Kariyeri boyunca 165 maça çıkan Junker, 58 gol 26 asiste imza attı. Junker, henüz Danimarka Milli Takımı'nda forma giymedi. Bodo Glimt ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Junker, sezonu da gol kralı olarak tamamladı ve şampiyonluğa büyük katkısı oldu. Transfermarkt verilerine göre Junker'in bonservis bedeli 2 milyon Euro.

Haberin Devamı

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!