Fenerbahçe'de Diego Rossi ile yollar ayrıldı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Diego Rossi ile yollar ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2023 22:45

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin MLS ekibi Columbus Crew'e transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Diego Rossi ile yolların ayrıldığını TFF'ye bildirdi. TFF'nin bilgi ekranında Rossi için 'karşılıklı sona erdirme' bilgisi yer aldı.

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin MLS ekibi Columbus Crew'e transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin 5 milyon 600 bin Dolar bonservis + 1 milyon Dolar bonus karşılığında Columbus'a transfer olduğunu açıkladı. Sonraki satışından Fenerbahçe'ye %15 pay verilecek.

Fenerbahçe’den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, " Profesyonel Futbolcumuz Diego Martin Rossi Marachlian’ın, A.B.D. kulübü Columbus Crew SC’ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Columbus Crew SC, Futbolcunun kulübümüzle olan sözleşmesinin feshi karşılığında kulübümüze, 5.630.000 USD bonservis bedeli ve 1.000.000 USD bonus ödeyecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı payı transfer bedeline dahildir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Columbus Crew SC’nin elde edeceği transfer bedelinin %15’i sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN AYRILMIŞTI

Fenerbahçe'nin UEFA listesinden çıkarılan Uruguaylı futbolcu dün transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'dan ayrılmıştı.

Fenerbahçe formasıyla 2 sezonda 90 resmi maça çıkan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, bu maçlarda 10 gol 20 asist kaydetti.

Fenerbahçede Diego Rossi ile yollar ayrıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!