Fenerbahçe'de Cengiz Ünder vasatı aşamadı, devrede kenara alındı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Cengiz Ünder vasatı aşamadı, devrede kenara alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 07:00

Milli oyuncu Kayseri maçındaki performansının uzağında kaldı. İsmail Kartal, derbide İsmail Yüksek’i yedek bekletip Cengiz’i oynattı ancak yıldız oyuncu hayal kırıklığı yaratınca kulübeye çekildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de dün hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Mondihome Kayserispor karşısında ilk 11’de maça başlayan milli futbolcu 1 gol, 1 asistler galibiyette büyük pay sahibi olmuştu. İsmail Kartal dün İsmail Yüksek’i yedek bekletip Cengiz’i yine 11’de sürerken deneyimli futbolcu bu kez bekleneni veremedi. Oyunda kaldığı 45 dakikada 21 kez topla buluşan Cengiz hiç kilit pas veremezken, 2 orta denemesinde isabet bulamadı. Girdiği 5 ikili mücadeleden 2’sini kazanabilirken 6 top kaybı yaptı. Cengiz bu performansı ile vasatı aşamayınca ikinci yarının başında yerini İsmail’e bıraktı.

MERTENS DE VASATTI

Kariyerinde birçok dev maç oynayan ve dünkü maçta Okan Buruk’un ilk 11’de şans verdiği Dries Mertens de oyunda kaldığı 67 dakikalık süreçte etkili olamadı. Belçikalı oyuncu 22 kez topla buluşabilirken bunların önemli bir bölümünü olumlu değerlendiremedi. Buruk da deneyimli oyuncusu Zaha ile değiştirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!