Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Furkan Korkmaz yarışı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Furkan Korkmaz yarışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2024 07:00

İndiana Pacers’ın serbest bıraktığı milli basketbolcu için Süper Lig ekipleri büyük mücadele içinde. Furkan ve temsilcisi ile iki kez görüştüğünü belirten Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş “Fenerbahçe 600 bin dolar önerdi. Biz ise 750 bin dolar verdik. Fakat ailesi son anda devreye girerek Türkiye’de oynamasını istemediklerini dile tirdiler” diye konuştu. Adı Efes ile de anılan Furkan ise Türkiye’ye tatil için geldiğini ve NBA ekipleriyle görüştüğünü söyledi.

Haberin Devamı

NBA’de 6 sezon forma giydikten sonra geçtiğimiz günlerde Philadelphia 76’ers’tan İndiana Pacers’a takaslanan, yeni ekibi tarafından hiç oynatılmadan serbest bırakılan Furkan Korkmaz için Türk kulüpleri büyük yarış içinde. Milli basketbolcu için Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Beşiktaş Emlakjet devreye girmiş durumda. Furkan’la ilk olarak Fenerbahçe Beko bir görüşme gerçekleştirdi ancak taraflar anlaşma sağlayamadı.

TEKLiFiMiZDEN GURUR DUYDUĞUNU SÖYLEDi

Akabinde Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş başarılı oyuncu ile iki görüşme gerçekleştirdi. Güneş “O dönem Fenerbahçe 600 bin dolar önerdi. Biz ise 750 bin dolar verdik. Oyuncu Beşiktaşlı olduğu için tekliflerden gurur duyduğunu ve sevindiğini söyledi fakat ailesi son anda devreye girerek Türkiye’de oynamasını istemediklerini açıkladılar. Biz de görüşmeyi askıya aldık” dedi.

Haberin Devamı

MENAJERi BAZI NBA EKiPLERi iLE GÖRÜŞÜYOR

Furkan Korkmaz’ın eski takımı Anadolu Efes de milli oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi ancak milli oyuncunun bu ekibe gitmesinin de düşük ihtimal olduğu ifade edildi. Furkan ise Türkiye’ye tatil amaçlı geldiğini söyledi. Milli oyuncu “Sevdiklerimle zaman geçirmek dışında herhangi bir geliş amacım yok. Menajerim NBA’de farklı takımlarla benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor, ben de bu nedenle birkaç gün sonra ABD’ye döneceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!