Fenerbahçe'de Altay Bayındır ve Szalai, derbiden beklentilerini anlattı: 'Her maçımız final'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Altay Bayındır ve Szalai, derbiden beklentilerini anlattı: Her maçımız final
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2023 07:00

Altay, “Ben her maçı önceden oynarım, düşünürüm, hatta bazen yazarım” derken, Szalai, Beşiktaş’ı yenip, derbilerdeki şanssızlıklarına son vermek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır ve Attila Szalai, artık her maça final gözüyle baktıklarını belirtip, Beşiktaş karşısına 3 puan için çıkacaklarını ifade ettiler. FB TV’ye konuşan kaleci Altay, “Her maç final niteliğinde. Oyunun gidişatı ne olursa olsun taraftarlarımızın bize sonuna kadar destek vermelerini istiyoruz. Oyuncular belki robot gibi gözükebilir ama biz sahadayken bazı şeyleri duyabiliyor, hissedebiliyoruz” dedi.

HER MAÇA AYRI HAZIRLANIRIM

Derbiler için özel bir hazırlık yapmadığını ifade eden Altay, “Her maçta bir hazırlığım tabii ki oluyor ama derbiler için bir değişiklik olmuyor. Maçlardan önce maçı oynarım, düşünürüm. Hatta bazen maçı yazarım. Olabilecek şeyleri vs. Evde de kalın bir dosyam vardır, bütün maçların yer aldığı” diye konuştu

Haberin Devamı

BU KEZ BİZ GÜLECEĞİZ

Dünkü antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Attila Szalai ise bu sezon derbi maçlarda iyi sonuçlar alamadıklarını hatırlatarak, “Umuyorum pazar günü bu değişecek. Alacağımız galibiyetle taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçede Altay Bayındır ve Szalai, derbiden beklentilerini anlattı: Her maçımız final

BEŞİKTAŞ'I İYİ TANIYORUZ

Beşiktaş'ın güçlü yanlarını bildiklerini söyleyen Macar stoper, “Hücumda kaliteli isimlere sahipler ama sadece Beşiktaş özelinde konuşmamak lazım. Türkiye’deki diğer takımlarda da yetenekli oyuncular mevcut. Her maçı final olarak nitelendiriyoruz ve kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!