Fenerbahçe, Edin Dzeko'ya kavuştu! 8.4 milyon euroluk imza...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Edin Dzekoya kavuştu 8.4 milyon euroluk imza...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2023 07:00

Fenerbahçe, yıldız golcüsüne kavuştu! Dün İstanbul'a gelen Edin Dzeko, Sarı-lacivertli takımla sözleşme imzaladı. Bonuslarla birlikte senelik 4.2 milyon Euro alacak olan Edin Dzeko, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Ryan Kent’in ardından dün İstanbul’a getirdiği İnterli Edin Dzeko’yla 2 yıllık sözleşme imzaladı. 37 yaşındaki golcünün bonuslarla birlikte senelik 4.2 milyon Euro ücret alacağı açıklandı.

"OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

FB TV'ye açıklamalar yapan Boşnak futbolcu, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ama burada kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Her maç ve antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

HANDE YENER'DEN 'BENİ SEV'İ SÖYLEDİ

Fenerbahçe, Dzeko için bir video yayınlarken, Hande Yener’in ‘Beni Sev’ şarkısını söyleyen yıldız futbolcu taraftarlara “Merhaba Fenerbahçe ailesi. Hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum” mesajı verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!