Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: 'Kayseri'de niye seyircimiz yok?'

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Kayseride niye seyircimiz yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2023 07:00

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarına konulan yasağa tepki gösterdi ve önemli iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçına sarı lacivertli taraftarların alınmamasına yönelik karara sert tepki gösterdi. Dün FB TV’de konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Koç, Fenerbahçe taraftarına men cezası getirileceği bilgisinin Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu’nun açıklamasından bir gün önce Kayserispor’a bildirildiğini iddia etti. Sarı kırmızılı kulübün yasak ile ilgili açıklamasına ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sonrası Kayseri Valiliği’nin yaptığı savunmaya dikkat çeken Koç, şunları söyledi:

TFF de bu yanlıştan dönülmesi için uğraştı

“Salı günü dedikodular geldi kulağımıza. Hemen Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’yı aradım ve sordum. Bu kararın yanlış olduğunu söyledi ve ‘Dün gece bize bilgi geldi’ dedi. Daha sonra ‘Bu yanlıştan dönülmesi için gereken kişilere ulaşalım’ dedik. TFF’yi aradık, onlar da yanlıştan dönülmesi için uğraştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aradı ve Kayserispor’un açıklamasını söyledi. ‘Olamaz, başkan ile 3-4 saat önce konuştum ve tam tersi şeyler söyledi’ dedim. Tekrar Ali Çamlı’yı aradım. ‘Sorma’ dedi, anlatamıyor adamcağız!

Haberin Devamı

O kadar özensiz ki, 6222'yi 6232 yapmışlar

Hemen yürütmeyi durdurmak için başvurduk, mahkeme de çabuk hareket etti. Kayseri Valiliği’nin savunması geldi; Türkçe’si Türkçe değil, hukuku hukuk değil. Sonra mahkeme başvurumuzu reddetti. Bir valilik nasıl böyle bir savunma yapabilir, akıllara ziyan! O kadar özensiz ki, 6222 yasasını 6232 yapmışlar! Kayserispor Başkanı konuşamıyor, Vali başka şey söylüyor. İhale Kayserispor’a mı kaldı? Yoksa Kayserispor mu istedi, bize doğruları söylemiyor mu? İstediyse de kendi ayıbı. Bir üst mahkemeye başvuracağız ama maça yetişmez. Ben ne suç işledim de oraya seyircisiz gidiyorum?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!