Fatih Tekke: Verilmeyen golümüz konuşulabilecek bir gol

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekke: Verilmeyen golümüz konuşulabilecek bir gol
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2024 19:43

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Fatih Tekke, Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Her şeye rağmen artı bir puan önemli. Rakibimizle olan puan farkını artırmak istiyorduk. Bugün bu gerçekleşmedi” dedi.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, oyuncularının performansının artması gerektiğini ifade etti. Her şeye rağmen bu maçta alınan bir puanın önemli olduğunu belirten Tekke, “Maçın dakikası beklediğimiz gibi geçti. Rakibin hızlı hücum şansı yakalama, ikinci toplarla pozisyon bulma organizasyonları vardı. Beklediğimiz gibiydi. Fakat özellikle hücum hattındaki oyuncularımın performanslarının biraz daha artması gerekiyor. Bugün bu çok fazla gerçekleşmedi. Ona rağmen iyi oynadığımız bir maç. Yediğimiz gol, verilmeyen golümüz konuşulabilecek bir gol. Bireysel hatalar var. Her şeye rağmen artı bir puan önemli. Rakibimizle olan puan farkını artırmak istiyorduk. Bugün bu gerçekleşmedi. Belki hakemin yanlış bir kararından dolayı. Ama genel hatlarıyla oyuncularımın pes etmeyişi benim için önemliydi. Her maçımız zorlu. Az hata yapmamız lazım. Üçüncü bölgede biraz daha sakin kalıp önde olmamız lazım, çalışacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

IVO VİEİRA: 3 PUAN BEKLİYORDUK

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira ise Corendon Alanyaspor maçının ardından, “3 puan bekliyorduk, bir puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Maçın ardından konuşan Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieria, ilk golü bulmalarına rağmen skoru koruyamadıklarını belirtti. Vieira, “Dengeli bir maç oldu. Rakip de oyuna ortak oldu. İkinci yarı ilk golü biz attık. Maalesef skoru koruyamadık. Rakip de skoru koruyabilmek için çok çalıştı. Sonuçta onlar da bir gol attı. 3 puan bekliyorduk, bir puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!