F.Bahçe’den flaş karar! Kocaman'ın ardından...

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe’den flaş karar Kocamanın ardından...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 20:32

Aykut Kocaman ile gelen heyecanı yeni transferlerle zirveye çıkarmayı planlayan sarı lacivertli yönetim, geride kalan sezonda kombine satmadığı tribünler için de kombine bilet basacak. Stat geliri yeniden bütçenin önemli bir parçası olacak.

Haberin Devamı

 

GEÇTİĞİMİZ sezon bir çok maçta boş kalan Kadıköy şenleniyor. Aykut Kocaman ile yeni bir heyecan kazanan sarı lacivertliler, yapılacak yeni transferlerle de taraftarı yeniden stada çekmeyi düşünüyor. Yönetimin önemli bir planı ise, tribünlerdeki bazı kısıtlamaları kaldırmak...

Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl 15 bin kombine satmış ancak uzun süre boş tribünlere oynamıştı. Geçtiğimiz yıl okul açık tribüne ve eski KFY mensuplarının bulunduğu Maraton I ve H bloklarına kombine açmayan sarı lacivertliler bu yıl tüm tribünlere kombine bilet satmaya karar verdi.

30 BİN KOMBİNE HEDEFİ
Başta GFB grubu olmak üzere üniversite öğrencilerinden oluşan ÜNİFEB grubu da bu tribün açılımıyla birlikte stada dönüyor. Önümüzdeki yıl tekrar dolacak stat, ekonomik anlamda da kulübe büyük katkı sağlayacak. Geçen yıl tribün gelirleri çok düşen sarı lacivertliler bu gelirleri yine eski düzeyine çekecekler. Fenerbahçe yönetiminin düşüncesi, yeni transferlerle birlikte 30 bin kombine bilet satmak... Böylece tribün gelirleri önceki yıllarda olduğu gibi bütçenin önemli bir parçası olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!