Emre Belözoğlu: Camiamızdan tüm samimiyetimle özür diliyorum

Güncelleme Tarihi:

Emre Belözoğlu: Camiamızdan tüm samimiyetimle özür diliyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2024 19:13

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Samsunspor'a 2-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Süper Lig'de Samsunspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından değerlendirmeler yaptı.

Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Emre Belözoğlu, “Bugün maçı isteyen bir Samsunspor vardı. Bu konumuz bu haldeyken bu performansı açıkçası beklemiyordum. Ama yine de ligin bitimine çok var. Alınabilecek 27 puan var. Herkesin puanı birbirine yakın. Buradan çok fazla şekilde üzgün ayrıldığımı söyleyebilirim. Ama her maçı da kazanabilecek, bu ligde kalabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ne olursa olsun önümüzde 9 tane maç var. Her puanın, her zerresine talip bir şekilde yolumuza devam etmek ve bugünkü performansı unutturmak adına mücadele etmemiz lazım. Bugünkü performans adına bütün camiadan, taraftarımızdan tüm samimiyetimle özür diliyorum. Samsunspor'u da tebrik ederim” dedi.

Haberin Devamı

MARKUS GİSDOL: "ALDIĞIMIZ BU GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUM"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, çok kritik bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. Çok iyi bir performans sergilediklerini dile getiren Gisdol, "Takım olarak çok iyi bir performans gösterdik. Oyunu sahada domine eden bir takım vardı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Çok iyi defans yaptık. Ofansif anlamda da çok iyi işler yaptık. Aldığımız bu galibiyetten dolayı mutluyum. Taraftarımızın desteği sayesinde galip geldik. İkinci yarı başladığında bazı değişiklikler yaptık. Takımımızın ihtiyacı olan o baskıyı getirdik. Hedefimiz de rakibi hatayı zorlamaktı, hataya zorlayınca da galibiyet geldi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!