Donk'un yanına 3 aday

Güncelleme Tarihi:

Donkun yanına 3 aday
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 08:30

Luyindama ve Marcao’nun cezalı olması planları alt üst etti... Derbide Ahmet Çalık, Semih veya Farnando oynayacak.

Haberin Devamı

Stoper oynadığı Yeni Malatya maçında tam not alan Donk, F.Bahçe derbisinde ilk 11’de forma giyecek. Bu oyuncunun yanında görev yapacak isim ise idmanlarda belirlenecek.

G.SARAY’da Luyindama’nın ardından Marcao’nun kart cezalısı durumuna düşmeleri F.Bahçe derbisi öncesi tüm planları alt üst etti. Devre arasında geldikleri sarı kırmızılı takıma çabuk uyum sağlayıp defansın vazgeçilmez isimleri haline gelen iki futbolcunun yerine kimlerin oynayacağı sorusu, şu an taraftarların en çok merak ettiği konu.

Fernando da oynayabilir

TEKNİK direktör Fatih Terim, önceki gün Evkur Yeni Malatyaspor maçında stoper mevkisinde görev verdiği Ryan Donk’un performansına tam not verdi. Hollandalı futbolcunun Fenerbahçe derbisinde ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ryan Donk’un yanında forma giyecek ikinci stoper için ise 3 aday var: Ahmet Çalık, Semih Kaya ve sürpriz isim Fernando...

Haberin Devamı

Ndiaye’nin cezası bitti

NDIAYE’nin kart cezasının bitmesinin yanı sıra, Emre Akbaba ve Belhanda’nın Yeni Malatya maçında iyi oynamaları, Fernando’yu stoper adayları arasına soktu. Fatih Terim hafta boyunca yaptıracağı taktik çalışmalarında Semih Kaya, Ahmet Çalık ve Fernando’yu dönüşümlü olarak deneyecek ve hangisini daha hazır bulursa derbide onu oynatacak.

FENERBAHÇE DERBiSi ÖNCESi iZiN SÜRPRiZi

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-0’lık Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası büyük bir sürpriz yaptı. Maç sonraları normalde takıma 1 gün izin yaptıran Terim, bu kez 2 gün izin verdi. Tecrübeli çalıştırıcının, kritik Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncuların psikolojik açıdan rahatlamaları ve derbiye tam konsantrasyonla hazırlanmaları amacıyla izin süresini 2 güne çıkardığı belirtildi. Dün ve bugün dinlenen sarı kırmızılılar derbinin hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!