Denizlispor sezona kötü başladı! Manisa FK’da ilk galibiyet coşkusu...

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor sezona kötü başladı Manisa FK’da ilk galibiyet coşkusu...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2022 13:12

Denizlispor, yeni sezona kötü başladı... Denizlispor’u 3-2 yenen Manisa Futbol Kulübü ilk galibiyeti almanın mutluluğunu yaşadı... Altınordu, nefesleri kesen maçta Boluspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü...

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Ege takımlarından son haberleri sizler için derledik...

 

DENİZLİSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de geçen sezon transfer yasağını lig başladıktan sonra gecikmeli açarak oluşturduğu kadrosuyla son haftalarda kümede kalmayı başaran Altaş Denizlispor, yeni sezona kötü başladı.

Yasak nedeniyle takviye yapamayıp geçen sezonki kadrosunu çok büyük oranda koruyan Denizlispor, ilk 3 haftada umduğunu bulamadı. Geçen sezon takımı küme düşmekten kurtaran teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde bu sezon 3 maça çıkan yeşil-siyahlı ekip, hanesine 1 puan yazdırabildi. Sakatlıkları bulunan Ömer Şişmanoğlu ve Djedje gibi önemli futbolcularından yoksun olan Denizli ekibi, ilk hafta Eyüpspor’a 1-0 yenilip, evinde Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldıktan sonra dün Manisa FK’yla oynadığı Ege derbisini 3-2 kaybetti.

Haberin Devamı



Teknik Direktör Mesut Bakkal, Manisa deplasmanı sonrası, "İlk yarının son dakikasında karambolden yediğimiz bir gol moral olarak takımı olumsuz etkiledi. Suçlamak için söylemiyorum ama böyle basit bir gol yerseniz gardınız da düşüyor. Oyuncu değişiklikleriyle toparlamaya çalıştık ama bu sefer taç atışından bir gol yedik. Oyunun başlangıcında skorun bu olmasını hiç beklemiyorduk. Sahada oyunda dengeyi kuran, atağa çıkan ve golü bulan bir Denizlispor vardı. Zaten kadro olarak kıt kanaat gidiyoruz. Bu maçı telafi ederiz ama benim üzüntüm puan alamamak. İyi başladığımız oyunu kötü bitirmek bizi üzdü. Yediğimiz iki hatalı golden dolayı yenildik. Son dakikada bir gol bulduk ama yetişemedik" açıklamasını yaptı.

 

MANİSA FK

Spor Toto 1’inci Lig’de Ege derbisinde evinde Altaş Denizlispor’u 3-2 yenen Manisa Futbol Kulübü ilk galibiyeti almanın mutluluğunu yaşadı.

İlk hafta evinde Boluspor’a tek golle mağlup olup ikinci haftayı bay geçiren siyah-beyazlılar, 3 puanı hanesine yazdırarak taraftarını sevindirdi. Teknik direktör Levent Eriş, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Pozisyon zenginliği çok yüksek bir müsabaka oynadıklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Karşımıza böyle dirençli bir takımın çıkacağını biliyorduk. Bizim şu an için çok başarılı bir oyun formatımız var. Pozisyon zenginliği çok yüksek derecede olan bir müsabaka oynadık. Bunların birçoğunu belki değerlendiremedik. Son 15 dakikaya kadar çok iyi oynadık" dedi. 

Haberin Devamı



Takımda eksiklerin bulunduğunu belirten Levent Eriş, "Eksik oyuncularımız var. Fiziksel anlamda hazır olmayan kardeşlerimiz var. Onlar henüz hazır değiller. Son 15 dakikada yine pozisyonlar ürettik ama çok istediğimiz tarzda değildi ve gerekli verimi alamadık. Oyuncularımı ve seyircilerimizi kutluyorum. Her gün seyirci kapasitemizin artacağına inanıyorum. Burada başkanımız, yönetim kurulumuz ve belediye başkanımız bir memleket meselesi sloganıyla çalışıyorlar. Bu Manisa’mızın bir meselesi. Bu kadar güzel imkanları olan bir kulübü çok doğru yerlere taşımak için hiç acele etmeden çalışmalıyız. Takımımıza genç oyuncular kazandırıyoruz. Bugün sahada 5 genç oyuncuya sahiptik. Yolumuz daha çok uzun" diye konuştu.

 

Haberin Devamı

ALTINORDU

Spor Toto 1’inci Lig’de ilk iki maçından 1 puan çıkaran Altınordu, nefesleri kesen maçta Boluspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Karşılaşmanın son 13 dakikasında futbolseverler büyük heyecan yaşadı. Bu süreçte toplam 4 penaltı düdüğü çalınırken, eşine az rastlanır şekilde 3 atış gole çevrilemedi. Ev sahibi Boluspor 2, Altınordu da son saniyede galibiyete çok yaklaşmışken 1 penaltı atışından yararlanamadı. 

Maçta önce skor 1-0’ken ev sahibinden Balde 77’nci dakikada penaltıyı kaçırdı, ardından 85’inci dakikada Altınordu lehine verilen penaltı kararı sonrası Ahmet İlhan beraberlik golünü kaydetti. Maçın 90’ıncı dakikasında yine Boluspor penaltı kazandı. Bregu’nun atışını kaleci Ali Emre çıkardı. Müsabakada skor 1-1’ken 90+7’nci dakikada hakem bir kez daha Altınordu lehine beyaz noktaya gitti. Altınordu’da penaltıyı kullanan Ahmet İlhan bu kez topu ağlara gönderemedi ve iki takım 1’er puana razı oldu. 

Haberin Devamı



Futbolseverlere müthiş bir maç izlettiklerini ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, "Deplasmandan alınan 1 puan her zaman önemlidir" dedi. Takımının her geçen gün form grafiğini üst seviyeye çıkaracağını ifade eden Kahraman, "Bizim için Boluspor maçı çok kritik bir virajdı. Geçen hafta evimizde kaybettiğimiz 3 puan vardı. Buraya da 3 puan almak için gelmiştik. Kaybedebilirdik, 90 artıda da kazanabilirdik. Deplasmanda alınan 1 puan her zaman önemlidir. Altın değerinde 1 puandır. Altınordu takımı olarak ilkemiz futbolu güzelleştirerek, izleyenlere seyir zevki vererek, yüksek tempolu futbol oynamaya çalışmak. Bu hep böyle olacak" yorumunu yaptı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!