Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'u tebrik etti!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 23:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'u tebrik etti.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir tebrik mesajı yayımlarken Ahmet Ağaoğlu'nu da telefonla arayarak kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu'nu da telefonla tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu da telefonla arayarak tebriklerini iletti.

Karşılaşmanın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Atatürk Alanı’nda bordo-mavili taraftarlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Trabzon harika görünüyorsun. Yılların hasretini büyük bir coşkuyla, sevgiyle kutluyorsun, hayırlı olsun. Bugün muhteşem bir tablo ile Trabzonspor hem Trabzonluların hem Trabzonsporluların hem de Trabzonspor’u gönlünde yaşatanların gururunu yaşıyor. Trabzonspor Stadı’nda muhteşem bir şampiyonluk şölenine şahit olduk" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonsporu tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da da başarı diledi

Bakan Soylu daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sevgili hemşehrilerim öncelikle 38 yıllık bir aradan sonra Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonu olması hasediyle sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Şenol Güneş Spor Tesislerimizin Trabzon'a tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabii şimdi Trabzonspor için Süper Lig şampiyonluğu yetmez inşallah Avrupa'da da bu şampiyonluğun başarılı bir şekilde devamını temenni ediyorum. İnanıyorum ki Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın riyasetinde çok daha güçlenerek Avrupa'da farklı bir başarıya imza atacaktır. Türkiye'mizi Avrupa'da da başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Gerek sayın başkanla, gerek teknik direktörle, gerek tüm yöneticiler, bunun yanında takım kaptanından bütün futbolcu kardeşlerime varıncaya kadar hepsini kutluyorum. Tabii hepsinden öte stadyumu tıklım tıklım dolduran hemşehrilerim, millet bahçesini dolduran hemşehrilerim, Türkiye'nin değişik yerlerinde ekranlarda izleyen Trabzonsporlu kardeşlerime de özellikle tebriklerimi sunuyorum. Bu gece kendilerine şükranlarımı özellikle ifade ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramı'nızı da tebrik ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun diyorum" dedi.

Haberin Devamı

Soylu: Trabzon'a muhteşem bir stat kazandırdınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefon konuşmasının ardından tekrar alandakilere seslenen Bakan Soylu, "Allah sizden razı olsun. Trabzon'a muhteşem bir stat kazandırdınız. Bugün muhteşem bir atmosferde o şampiyonluğu hep beraber yaşadık. Trabzon'da coşku ile beraber" ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu da tebrik etti

Bakan Kasapoğlu, Spor Toto Süper Ligde şampiyonluğa uzanan Trabzonspor için yayımladığı tebrik mesajında, şu ifadelere yer verdi:

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonunda şampiyon olarak ipi göğüsleyen Trabzonsporu kutluyorum. Gösterdiği performansın ardından yarışı şampiyon olarak tamamlayan bordo-mavili ekibin bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere, yönetimi ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon Avrupada ülkemizi temsil edecek olan Trabzonspora başarılar diliyorum.

BAKMADAN GEÇME!