Çaykur Rizespor, Süper Lig'e çıkmak için sahada

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor, Süper Lige çıkmak için sahada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2023 07:00

Spor Toto 1. Lig’de 37. hafta maçlarının tamamı bugün saat 17.00’de oynanacak. Ligde bitime 2 hafta kala, 66 puanla ikinci sırada yer alan Çaykur Rizespor, deplasmanda Göztepe’yi yenerse, şampiyon Samsunspor’un ardından Süper Lig’e yükselen ikinci takım olacak.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de bugün saat 17.00’de oynanacak 37. hafta maçları sonucunda, direkt Süper Lig’e çıkacak ve küme düşecek ikinci takımlar belirlenebilir. Ligde son 2 hafta öncesinde, Samsunspor’un ardından direkt Süper Lig bileti alacak ikinci takım için iki aday bulunuyor: 66 puanla ikinci sırada yer alan Rizespor ve 61 puanlı Pendikspor.

ALTTA HEYECAN

Karadeniz ekibi, deplasmanda Göztepe’yi yenerse ikinciliği garantileyip Süper Lig’e yükselecek. Bandırma’yı konuk edecek Pendik’in puan kaybı halinde de Rize, ne sonuç alırsa alsın ligi ikinci sırada bitirecek. Düşme hattında yer alan Erzurumspor, Altınordu ve Gençlerbirliği’nden biri daha ligden düşecek. Bugünkü Altınordu-Erzurumspor maçını ev sahibi kazanırsa kümede kalmayı garantileyecek. Erzurum’un mağlubiyeti ve Gençlerbirliği’nin Sakaryaspor’u yenmesi durumunda Dadaşlar, düşecek.

Haberin Devamı

GÜNÜN PROGRAMI

· 17.00 Samsun-Bodrum: Erkan Özdamar
· 17.00 Bolu-Eyüpspor: Hüseyin Göçek
· 17.00 Tuzla-Manisa FK: Kutluhan Bilgiç
· 17.00 Göztepe-Ç.Rize: Suat Arslanboğa
· 17.00 G.Birliği-Sakarya: M. Kürşad Filiz
· 17.00 Pendik-Bandırma: Arda Kardeşler
· 17.00 Altınordu-Erzurum: Mete Kalkavan.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!