Çağlar Söyüncü milli forma aşkına Fenerbahçe'de! Beşiktaş'ın teklifini geri çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Çağlar Söyüncü milli forma aşkına Fenerbahçede Beşiktaşın teklifini geri çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2024 07:00

Fenerbahçe uzun süredir kadrosunu katmaya çalıştığı yıldız stoperde mutlu sona ulaştı. EURO 2024’te sahne alma şansını kaçırmak istemeyen 27 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar sarı lacivertli takımın formasını giyecek. Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü’nün kontratında satın alma opsiyonu bulunmuyor. Çağlar’ın gelişi, Becao’nun da dönüşüyle savunma hattında Djiku, Serdar Aziz ve Oosterwolde arasında ciddi bir rekabet yaşanacak.

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında yaşadığı stoper sakatlıkları yüzünden ciddi sıkıntılar çeken Fenerbahçe, ara transferde İtalyan Leonardo Bonucci’den sonra Çağlar Söyüncü’yü de kadrosuna katarak rahat nefes aldı. Sarı lacivertliler Atletico Madrid ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varırken milli yıldızın sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor. Porto, Fulham ve Roma’nın da kadrosuna katmak istediği Çağlar’ın yarım sezon için Atletico’dan alacağı ücreti Fenerbahçe ödeyecek.

İMZA İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için İstanbul’a gelen milli stoperin 2024 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden A Milli Takım ile Almanya’da sahneye çıkma isteğinin Fenerbahçe’ye transferinde etkili olduğu öğrenildi. Çağlar Söyüncü Milli Takım Teknik Direktörü Montella’nın yakından izlediği Fenerbahçe’de sürekli forma giyme hedefiyle İstanbul’u tercih ederken, Atletico Madrid’in Porto ve Roma ile anlaşmasına rağmen futbolcunun isteği doğrultusunda karar verdiğine dikkat çekildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DA DEVREYE GİRDİ AMA

Bu arada milli stoper için son dakikada Beşiktaş’ın da devreye girdiği ortaya çıktı. Siyah beyazlı yöneticiler Çağlar Söyüncü ile görüşerek, kendisini Beşiktaş’ta görmek istediklerini iletirken yıldız futbolcunun sarı laciverti kulübe söz verdiğini belirterek Beşiktaş’ın teklifine teşekkür ettiği öğrenildi. F.Bahçe’de milli oyuncunun da takıma katılmasıyla birlikte Çağlar, Bonucci, Djiku, Serdar Aziz, Oosterwolde ve sakatlığını atlatan Becao’nun 1 hafta içerisinde sahalara dönmesiyle stoper mevkiinde de ciddi bir forma rekabeti yaşanacak.

CENGiZ’LE 4. KEZ AYNI TAKIMDA BULUŞTU

Bucaspor ve Altınordu altyapısında birlikte forma giyen ve yakın arkadaş olan Cengiz Ünder ile Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe çatısı altında bir kez daha buluştu. İki yıldız sarı lacivertlilerden önce Premier Lig ekibi Leicester City’de de 2020-21 sezonunda aynı formayı giymişti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!