Beşiktaş’ta kongre maratonu başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş’ta kongre maratonu başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2023 07:00

Beşiktaş'ta bugün mali genel kurul, yarın başkanlık seçimi var. Siyah beyazlı kulüpte bugün yapılacak mali kongrede mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi için ibra oylaması yapılacak. Yarın da Serdar Adalı ve Hasan Arat’ın yarışacağı başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü’nün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı bugün, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı ise yarın BJK Emlakjet (Akatlar) Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. Bugün yapılacak mali kongrede mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ile yönetimi, idari ve mali faaliyetlerini anlatacak, ardından 1 Ocak 2022 ile 31 Mayıs 2023 arasındaki üç dönem ayrı ayrı üyelerin oyuna sunulacak.

Olağanüstü kongrede başkan adayı olan Serdal Adalı ile Hasan Arat ibra konusunda seçmenlerini serbest bırakmakla birlikte, “Kulübün hesaplarında usulsüz bir durum tespit edilirse mutlaka hesabı sorulur ama ibrasızlık diye bir şey olmaz” mesajını verdiler.

Öte yandan başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler dün futbol takımı ve tekerlekli sandalye basketbol takımıyla bir araya gelerek vedalaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!