Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan Oxlade-Chamberlain’e özel görev

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Burak Yılmazdan Oxlade-Chamberlain’e özel görev
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 07:00

G.Saray derbisinde gol atan İngiliz yıldız, Bodo/Glimt maçında Burak Yılmaz’ın önemli kozlarından biri olacak. Yılmaz, G.Saray maçında sergilediği futbolla dikkat çeken Oxlade-Chamberlain’e forvet arkasında özel görev vererek, Aboubakar’a yakın oynatacak, onu asistlerle beslemesini isteyecek. 

Haberin Devamı

Ligde Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyet ile sarsılan Beşiktaş’ta teknik direktörü Burak Yılmaz, Konferans Ligi’nde Bodo/ Glimt karşısında galibiyet alarak yeni bir sayfa açmak istediklerini dile getirdi. Siyah beyazlı takımda Amartey ve Gedson’un sakatlığının sürmesi nedeniyle kadroda değişiklik yapacağını ifade eden Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı toplantıda, “Galatasaray karşısında 10 kişi ile mücadele ederken dimdik ayaktaydık ama şansımız yanımızda değildi. Bodo’yu yenerek Lugano ve Galatasaray yenilgilerinin moral bozukluğunu üzerimizden atacağımıza anıyorum” ifadelerini kullandı.

SÜRPRiZ GOLCÜ OLACAK

G.Saray maçında oyuna sonradan giren ve takım 10 kişiyken beraberlik golünü atan Alex Oxlade-Chamberlain, Norveç deplasmanında Burak Yılmaz’ın en önemli kozlarından biri olacak. Yılmaz, Galatasaray karşılaşmasında sergilediği futbolla dikkat çeken İngiliz oyuncuya forvet arkasında özel görev vererek, Vincent Aboubakar’a yakın oynatacak. Genç teknik adam Chamberlain’in Aboubakar’ı asistlerle desteklemesini isterken aynı zamanda sürpriz goller bulmasını bekliyor.

Haberin Devamı

TAYFUR’DAN KARTAL’A KÖTÜ HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’la oynanan maçta sakatlanan Tayfur Bingöl’ün uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Tayfur Bingöl’ün UEFA Konferans Ligi’nde yarın oynanacak olan Bodo Glimt maçında forma giymesi beklenmiyor.

BAKMADAN GEÇME!