Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, ‘Seçim 17 Aralık'ta' dedi, adaylık için 1 hafta süre istedi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebi, ‘Seçim 17 Aralıkta dedi, adaylık için 1 hafta süre istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 07:00

Olağanüstü kongrenin tarihini belirleyen Ahmet Nur Çebi, yarışa girip girmeme konusunda henüz karar veremedi. Siyah beyazlı yönetim kurulunun 10 Aralık Pazar olarak belirlediği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 17 Aralık Pazar günü yapılacak. Aday olup olmayacağı merakla beklenen Başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticilere, “Ailemle oturup geniş bir değerlendirme yapacağım. Onların fikirlerini aldıktan sonra aday olup olmayacağıma karar vereceğim. Sizden bir hafta süre istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri dün öğleden sonra toplanarak, camianın heyecanla beklediği olağanüstü seçim tarihini belirledi. Yaklaşık 3.5 saat süren toplantı sonrası yapılan açıklamada, “Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir” bilgisi verildi. 

Toplantıda merakla beklenen diğer konu olan Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olup olmayacağı sorusu ise yanıtsız kaldı. Çebi, kesin kararını vermediğini ifade ederek, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Ailemle oturup geniş kapsamlı bir değerlendirme yapacağım. Onların fikirlerini aldıktan sonra aday olup olmayacağıma karar vereceğim. Sizden bir hafta süre istiyorum. Bugüne dek bana yol arkadaşlığı yaptığınız için teşekkür ederim. Her zaman Beşiktaş için beraberiz” dedi.

Haberin Devamı

iDARi VE MALi GENEL KURUL 3 ARALIK’TA

Beşiktaş’ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nın tarihi de belli oldu. 26 Kasım Pazar günü yapılacak ilk toplantıda çoğunluk toplanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu arada yönetim kurulundan geçtiğimiz ağustos ayında istifa eden Serhan Çetinsaya’nın görev alanı oy birliği ile Murat Kılıç’a verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!