Beşiktaş'ta 13. yolcu Alex Teixeira!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta 13. yolcu Alex Teixeira
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2022 07:00

Teknik direktör Valerien İsmael ile yapılan fikir alış verişi sonucu gönderilmesine karar verilen Alex Teixeira, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ile gerçekleştirdiği görüşmelerde sorun çıkarmadan ayrılmayı kabul etti. Alex Teixeira yeniden yapılanan siyah beyazlı kulübün bu yaz gönderdiği 13. futbolcu oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş, bir futbolcuya daha veda ediyor... Siyah beyazlı yönetim, geçen yıl büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bekleneni veremeyen Alex Teixeira ile de yolları ayırdı.

Teknik direktör Valerien İsmael ile yapılan görüş alış verişi sonucu gönderilmesine karar verilen Brezilyalı futbolcuyla yapılan fesih görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı ve sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

AYRILIK AÇIKLAMASINDA 'TEŞEKKÜR' DETAYI

Beşiktaş'ta 31 maça çıkıp 4 gol atan Teixeira’nın 1 yılı opsiyonlu 2 yıl daha mukavelesi bulunuyordu. Beşiktaş Kulübü, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ile yaptığı görüşmelerdeki yapıcı tutumu nedeniyle Brezilyalı futbolcuya teşekkür etti. Öte yandan Cyle Larin de sosyal medya hesabından Beşiktaş Kulübü ile yollarının kesin olarak ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!