BeÅŸiktaÅŸ'ın oyuncak kampanyası dünya basınında

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın oyuncak kampanyası dünya basınında
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 28, 2023 07:00

BeÅŸiktaÅŸ-Antalya karşılaÅŸmasında sahaya atılan peluÅŸ oyuncaklar dünyada da geniÅŸ yankı buldu.Â

Haberin Devamı

Depremzede çocukların yüzünü az da olsun güldürmek için yapılan ‘Bu Oyuncak Sana Arkadaşım’ etkinliğinde Beşiktaş taraftarlarının Antalya maçında sahaya peluş oyuncak atması dünyada da geniş yankı buldu:

· SERiE A RESMİ HESABI: Hayat, sporu aştığında... Beşiktaş ve Antalyaspor’dan depremden etkilenen çocuklar için iç açıcı bir jest.

· L’EQUiPE: Maçta kötü bir futbol vardı ama mesele futbol değildi. Beşiktaş taraftarları deprem mağduru çocuklara destek olmak için sahaya yumuşak oyuncaklar attılar.

BEÅžiKTAÅž iLK KEZ YAPMIYOR

· THE ATHLETiC: Beşiktaş taraftarları 4.17’de oyunu yarıda kesti ve sahaya oyuncaklar attı. Benzer bir bağışı 2011 Van depreminde çocuklara destek olmak için yapan Beşiktaş taraftarları bunu ilk kez yapmıyor.

· THE GUARDiAN: Beşiktaş-Antalya maçında depremden sağ kurtulan çocuklara bağış olarak binlerce oyuncak ayı ve peluş oyuncak atıldı.

Haberin Devamı

MUHTEÅžEM BiR AN

· BBC: Taraftarlar deprem bölgesindeki çocuklara hediye edilmek üzere atkı, bere ve pelüş oyuncaklar attı.

· ESPN: Beşiktaş taraftarları, depremden etkilenen çocuklara gönderilmek üzere sahaya oyuncak ve peluş hayvanlar fırlattı. Güzel oyun...

· AL JAZEERA: Beşiktaş taraftarları depremden kurtulan çocuklara oyuncak bağışlarken, maç sırasında futbol sahasına oyuncak ayılar yağdı.

· YAHOO SPORT: Beşiktaş taraftarları, depremden etkilenen çocuklara göndermek için sahaya oyuncaklar fırlattı. Muhteşem bir an.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!