Beşiktaş'ın konuğu Kasımpaşa! Van Bronckhorst maçı tribünden takip edecek

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın konuğu Kasımpaşa Van Bronckhorst maçı tribünden takip edecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 07:00

Süper Lig’de ilk yarıda 3 teknik direktör değişikliği yaşayan ve zirvenin 15 puan gerisinde kalan Beşiktaş sezonun ikinci kısmını bugün Kasımpaşa maçıyla açıyor. Teknik direktörlük konusunda Giovanni van Bronckhorst ile anlaşan ancak henüz sözleşme imzalamayan siyah beyazlılar bugün de sahaya U19 teknik direktörü Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak. Bugün İstanbul'a gelecek olan Hollandalı teknik adam, mücadeleyi tribünden takip edecek.

Haberin Devamı

Bu sezon eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Kartal bugün de 7 isimden faydalanamayacak. Alex-Oxlade Chamberlain ve Umut Meraş sakatlıkları, Omar Colley ile Daniel Amartey Afrika Uluslar Kupası’na gitmeleri, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Jean Onana ise kadro dışı bırakılmaları nedeniyle bugün sahada olamayacak.

YENİ HOCA İMZA İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR

Siyah beyazlıların 1.5 yıllığına anlaştığı yeni teknik direktörü Van Bronckhorst da bugünkü mücadeleyi tribünden izleyecek. Kasımpaşa’da ise Afrika Kupası için Nijerya Milli Takımı’na giden Kenneth Omeruo’nun yanı sıra sakat Samuel Bastien, Hasan Emre Yeşilyurt, Erdem Çetinkaya ve Driess Saddiki oynayamayacak.

Beşiktaşın konuğu Kasımpaşa Van Bronckhorst maçı tribünden takip edecek

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!