Beşiktaş'a Wout Weghorst ve Rachid Ghezzal şoku! Galatasaray derbisinde...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa Wout Weghorst ve Rachid Ghezzal şoku Galatasaray derbisinde...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2022 07:00

Trabzonspor maçında sakatlanan iki yıldızdan kötü haber geldi. Karşılaşmaya devam edemeyen Ghezzal’ın sol uyluk üst adalesinde gerilme ve kanama saptandı. Wout Weghorst’un uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi. Tedavilerine başlanan iki futbolcu da iki hafta takımdan uzak kalacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçında 2 puan bırakan Beşiktaş’ın kaybı takımın iki önemli oyuncusu Rachid Ghezzal ile Wout Weghorst’tan gelen sakatlık haberleriyle daha da arttı. Karşılaşma sonrası sol uyluk iç kısmında ağrı hisseden Wout Weghorst’un uyluk iç adalesinde (adductor brevis) gerilme ve ödem tespit edildiği ifade edildi.

Ghezzal yarıda bırakmıştı

Maça 11’de başlayan ancak devre bitmeden çıkmak zorunda kalan Ghezzal ile ilgili ise “44. dakikasında sol uyluğunda ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen oyuncumuzun yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde (rectus femoris) gerilme ve kanama saptanmıştır” denildi. Tedavilerine başlanan iki futbolcunun da iki hafta takımdan uzak kalacakları öğrenildi.

Beşiktaşa Wout Weghorst ve Rachid Ghezzal şoku Galatasaray derbisinde...

Haberin Devamı

Weghorst bu sezon ilk kez maç kaçıracak

Bu sezon 10 lig maçının tamamında forma giyen Weghorst ilk kez takımdan uzak kalacak. 2. hafta Alanya’da sakatlanıp 5 maç kaçıran Ghezzal ise F.Bahçe ve Giresun mücadelelerinde sonradan oyuna dahil olurken 7 haftalık aranın ardından Trabzon maçıyla 11’e dönmüştü. Hatay ve Ümraniye karşılaşmalarını kaçıracak 2 yıldızın 5 Kasım’da G.Saray derbisine yetiştirilmesi hedefleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!